BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Vezetői köszöntő - Ollári Andrea - SILIMED

A szépség belülről fakad, mi csak rásegítünk!

Ollári Andrea a Hender Medical Kft. vezetőjeTöbb, mint tíz éves tapasztalattal bizton mondhatom: a szépségnek ma sokszor nagyon súlyos ára van, a nők, férfiak nemcsak pénzben mérhető, de egészségükre, lelkükre is káros áldozatokat is hoznak. Mert a szépülni vágyók könnyen megvezethetők, hangzatos, sokat ígérő reklámokkal, miközben nem is sejtik: a látszat sokszor nagyon csalóka. Az esztétikai plasztikai sebészet nem a kedvezményekről, akciókról kell, hogy szóljon, hanem itt igenis a nem kevés pénzért a lehető legszélesebb tájékoztatást és szolgáltatást kell, hogy megkapja a páciens. Hogy ő maga döntsön arról, hogy pontosan mit hord majd akár egy életen át a testében.

Az elmúlt évtized, amit az egészségügyi piacon már eltöltöttem, csak tovább erősített abban a küldetésemben, hogy csakis a magas színvonalú, biztonságos ellátás lehet mindenkinek a célja. Jó lelkiismerettel ugyanis csak olyan terméket értékesíthetünk , amiről tudjuk: nemcsak időleges, talmi szépséget nyújt, hanem megbízható, a minőségét pedig minden szakmai háttérrel garantálni tudjuk.

Mindig is nemzetközi cégeknél dolgoztam, végigjártam a szamárlétrát, tanultam, figyeltem, mert a feladatok minden részletét ismerni akartam. Az egészségügyi értékesítés területén lényegében minden pozíciót betöltöttem már, bejártam valamennyi szegmensét. A sebészet, nőgyógyászat, urológia, szemészet, fül-orr gégészet, plasztikai sebészet, vagyis a manuális szakmák kiszolgálásában, sokszor a műtőben töltöttem el éveket.

Közgazdászként diplomáztam, ehhez még jogi szakképesítést szereztem, a közbeszerzési jogban is van jártasságom, illetve üzleti tanácsadással is foglalkozom, mindezek mellett az orvostechnikai szövetség etikai bizottságának elnöke is vagyok. Hiszem, hogy az etikus üzleti magatartás az egyetlen út valamennyi piaci szereplőnek, aki másképp gondolkozik, annak nem is lenne keresnivalója főleg ott, ahol az emberek talán a leginkább kiszolgáltatott helyzetben vannak: testüket, egészségüket bízzák ugyanis orvosaikra, részben pedig ránk is, akikben maximálisan megbíznak.

Idővel kiléptem a multik világából, megtanultam a jót, megtapasztaltam sajnos a rosszat is, de már felkészülten az "önálló" életre, mikor találkoztam a SILIMED-del és azonnal tudtam: ez az én utam. Tulajdonos és ügyvezető lettem most már a saját cégünk, a Hender-medical Kft-nek, így látjuk el a világ egyik legnagyobb szilikon orvostechnikai eszközök gyártójának, a SILIMED cégnek a magyarországi képviseletét. De a környező országok: Szlovákia, Csehország, Románia, Bulgária, valamint a volt Jugoszláv államok is hozzánk tartoznak. A SILIMED-et több mint harminc évvel ezelőtt alapították Rio de Janeiro-ban, a plasztikai sebészet fellegvárában. Azóta pedig a sok-sok orvosi tapasztalat, kutatások és vizsgálatok egész sora bizonyította: a gyártó nemcsak méretében, de minőségében is az egyik legnagyobb. A szilikon implantátumok mindegyik típusa megtalálható, anyag, méret és formaválaszték tekintetében is a lehető legszélesebb skálát kínáljuk. Az implantátum minősége pedig legalább annyira fontos, mint az operáló orvos személye. Nemcsak a gél szivárgás, vagy a szakadás szempontjából mérvadó, hanem kulcsfontosságú tényező a tokzsugorodás kialakulásánál, vagy a forma- és mérettartósság, valamint az implantátum kitapadási mértékénél is.

Hazánkban az egyik legnagyobb változást hoztuk azzal a szépészeti piacon, hogy 2009-től elérhetőek nálunk is a SILIMED Polyuretán-habos szilikon mellimplantátumok. Ez egy új és biztonságosabb választást jelent a magyar nőknek is, ami a világban már rég nem új, hiszen 1968-tól egy amerikai cég gyártotta, majd 1978-ban került a brazil cégünkhöz..szóval, több mint 40 évnyi a statisztika, s nem is értem, hogy miért nem kötelező a jó eredmények láttán? A felület lényege, hogy ez a bevonat több százszor nagyobb felületen érintkezik a körülötte lévő szövettel, mint egy sima, vagy egy egyszerű érdes úgynevezett texturált felületű implantátum.

Ollári AndreaA szakmai ismereteken kívül sokat tanultam a brazil kultúrából, amiből jó volna, ha átvehetnénk legalább pár dolgot: hiszen számukra a legfontosabb az egészség és szépség, a tánc, a szamba, a sportos életmód, az egészséges ételek, az igazi életöröm. Nincsenek szomorú tekintetek, a legszegényebb is úgy kéreget, hogy mosolyog, te pedig visszamosolyogsz, és persze segítesz. A kinti kollegáimon látom, hogy igen is fontos, hogy eljárnak masszázsra, manikűröshöz, fodrászhoz, jógázni, táncolni, s irigylem őket, mikor munka után viszik az autóból a kis napernyőt, nyugágyat az Ipanema, vagy Copacabana beachre. Talán ezért is van az, hogy szinte a világon a legtöbb plasztikai műtétet Rioban végzik, mivel a formás cicik, vagy a szív alakú popsi olyan magabiztosságot, olyan szépséget kölcsönöz pluszba számukra, amit sehol máshol nem tapasztaltam korábban a világon.

Azt gondolom, hogy igen van, amikor nemet kell mondani, ebben óriási felelőssége van a szakmának, de ha valakinek a természet nem adta meg, vagy éppen elvette, esetleg az egészségén javít az a szilikon termék, akkor mi és személyesen én is ebben maximálisan részt veszek, támogatom, és a lehető legszélesebb körű információt nyújtjuk annak érdekében, hogy a páciens minden esetben ezen információk tudatában döntsön, s reméljük mellettünk.

Ollári AndreaHiszem, hogy nekünk, forgalmazóknak, személy szerint nekem is felelősségem a nők, férfiak biztonsága. A tudás és minden információ a miénk és kötelességünk, hogy mindezt megosszuk mindazokkal, akik épp életük egyik legnagyobb döntése előtt állnak. Segítséget várnak, amit tőlünk megkaphatnak. Maximálisan hiszek abban személyesen is, hogy jót teszünk, persze mivel a kereskedelem a pénzről is szól, így kell, hogy így is gondolkozzon az ember, de az ember a fontos és nem a haszon.

A munkám legnagyobb sikere, amikor a rendelőből egy újjászületett ember lép ki, aki önbizalmat és magabiztosságot nyer, az első mosolya pedig tudom, hogy innentől egy életre szól majd!

Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


114