BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

SILIMED POLYURETÁN implantátum a sportolóknak

Sportol, fogyókúrázik a tökéletes alakért, de elsőként mégis a melléből fogy? Válasszon SILIMED POLYURETÁN implantátumot, és nyerje vissza elégedettségét és önbizalmát!


Aktívan tornázik alakja megőrzéséért, de közben azt tapasztalja, hogy elsőként mindig a melléből fogy? Ennek oka, hogy a mell is zsírszövet, így minden fogyókúra vagy sport elsőként ezen a testrészen látszik meg. A sport az egészséges életmód fontos tényezője, így lényeges, hogy minél több időt töltsünk aktívan, ám sportolókkal történt konzultációk alapján tudjuk, hogy hátránya is van: úgy érezhetjük, hogy az egykor formás mellünk eltűnik.

 

A gyönyörű alakértMi mindenre vagyunk képesek a jó alakért, a megfelelő kinézetért?

Költünk sportra, ruhákra, kozmetikumokra. Járunk kozmetikushoz, fodrászhoz, időről időre igénybe vesszük a wellness szolgáltatásokat. Éves szinten óriási összeget adunk ki a kezünkből azért, hogy a tükörben látott képpel meg legyünk elégedve.

 

 


De mi történik akkor, ha minden kifizetett pénz, csinos ruhák és trendi haj ellenére is hibádzik valami? Sokan érzik úgy, hogy bár lefogytak és az alakjuk végre elérte a kívánt formát, de a mellük is eltűnt. Így pedig hiába minden más, nem érzik elég nőiesnek magukat.


A SILIMED POLYURETÁN implantátumai rajtuk is segítenek! Széles forma és méret választékunk segít Önnek abban, hogy természetes, formás kebleket tudjon magáénak. Tisztában vagyunk vele, hogy a sport szempontjából központi kérdés, hogy az implantátum ne mozduljon el, ne hátráltasson az edzés során.

 

Ragyogó kisugárzás

A SILIMED több mint 35 éves tapasztalata garancia Önnek arra, hogy prémium minőségű implantátumokhoz jut! CÉGÜNKRŐL ÉS TOP TERMÉKÜNKRŐL, A POLYURETÁN IMPLANTÁTUMRÓL tovább olvashat: itt

 

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!
 

Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


102