BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

SILIMED MEDGEL – sebkezelés felsőfokon

Őszintén bevalljuk, hogy a leggondosabb műtéti technika, a minőségi alapanyagok mellett sem lehet 100%-osan ígérni, hogy műtéti hegek nélkül történik a sebgyógyulás. Azonban nem mindegy, hogy ez milyen mértékben és milyen hosszan látszik, illetve, hogy van-e megoldás a hegek „megszépítésére”, vagy azok megelőzésére.

 

A gyors sebgyógyulás titka

Nem titok, hogy a műtétek után előfordulhat, hogy a seb élénkvörös, kemény, kiszélesedett heggel gyógyul. Erre a problémára kínálja a SILIMED az úgynevezett MEDGEL-t, amely két típusban segíthet Önnek gyógyulni: Medgel tubusos zselé (15gramm krém változat) vagy Medgel lapok (30 cm, szilikon csík, a kívánt hosszúságra vágható, 20 alkalommal használható, a szilikon jótékony hatása mellett a lap nyomóhatása is segíthet).

 

 

 

 

 

Először a 70-es években kezdték használni, s mostanra bizonyosságot nyert, ez a leghatékonyabb megelőzési és kezelési módja a különböző sebgyógyulási zavaroknak (hipertrófiás, esetenként keloidos hegeknek is). A különböző műtéti hegek (pl. plasztikai, has, szív műtétek, császármetszés) mellett az égések, pattanások, vágások, tetoválások, harapások nyomainak eltüntetésére, halványítására is kiválóan megfelel.

Hibátlan eredményért

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mennyi idő alatt alakul ki a végleges seb?

A műtét utáni maradandó heg fokozatosan, egy-két év alatt alakul ki. Természetesen a végeredményt nagyban befolyásolja az adott személy szervezetének gyógyulási hajlama is.
A SILIMED Magyarország a plasztikai sebésszel közösen kiválasztott implantátum mellé speciális műtét utáni melltartót és Medgel-t is biztosít, hogy a lehető legnagyobb mértékű minőségi kiszolgálást és biztonságot nyújtsa ügyfeleinek.

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Használati útmutató letölthető itt: Medgel leírás

Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


107