BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Retteg a bikini szezontól kis mellei miatt? A SILIMED POLYURETÁN implantátumai segítenek Önnek is!

Évről évre aggódva várja a jó időt? Rossz hangulata lesz ahogy a hőmérő higanyszála emelkedik és a sokat takaró pulóverek lekerülnek? Utál fürdőruhát vásárolni, mert a választék elsősorban a normál és nagy mellű nőknek szól? Nem szereti a mélyen dekoltált ruhákat?

Az álom most valóra válhat...

Ha a fenti vagy hasonló indokok miatt nincs megelégedve mellei méretével, akkor merjen változtatni az életén! Egy mellnagyobbítás gyökeresen megváltoztathatja az önmagáról alkotott képét, valamint a külvilág reakcióit is.

A XXI. században a szépség kiemelt jelentősséggel bír. Ez ellen lehet hadakozni, de tény, hogy egy csinos nő, egy szép mosoly, vagy egy szexi kisugárzás bizonyos helyzetekben előnyökhöz juttathatja a női nemet. Szeretné ha előre engednék a sorban? Ha egy bosszantó helyzetet könnyedén lezárhatna egy mosollyal? Ha hosszan dícsérnék egy szexi ruhában?

Az aktív sport segíthet céljai elérésében, azonban fontos tudni, hogy minden fogyókúra vagy sport esetén először a mellünkből fogyunk. Így ha tavasszal nekikezdünk a szokásos évi tél-felejtő fogyókúrának vagy edzéstervnek a tökéletes fürdőruhás megjelenésért, akkor nem feltétlenül érjük el a kívánt eredményt.

Elégedetten bikiniszezonban is

Több páciensünk számolt be gyökeres változásról életében, miután megnagyobbítatta melleit. A műtétnek köszönhetően ugyanis sokat nőtt az önbizalmuk, pozitívabb lett a kisugárzásuk, és ezt természetesen a körülöttük lévők is észrevették.

Tévhit, hogy a mellnagyobbítás automatikusan óriási, természetellenes melleket jelent! Ön olyan implantátumot választhat, amely a személyiségéhez passzol: lehet kisebb vagy nagyobb, csepp, kúp, vagy kerek alakú, szélesebb vagy magasabb. Célunk az, hogy segítségünkkel megtalálja azt a típust és méretet, amely a legelőnyösebb!

A SILIMED POLYURETÁN szilikon implantátum a BIODESIGN gélnek és POLYURETÁN hab bevonatának köszönhetően rendkívül formatartó és nem mozdul el, ezzel az implantátummal akár végleges megoldást választhat. Ne kockáztasson egy következő műtétet! Válassza a prémium minőséget, a megbízhatóságot!

Magabiztosan tündöklés

Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


101