BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Olcsó húsnak híg a leve

Ön melyik típusba sorolná magát: a legnagyobb befolyásoló az ár, vagy a jobb minőségért hajlandó többet is fizetni? (Az a vicc, hogy sokszor a jobb minőség hasonló vagy az átlagos áron elérhető.) Ha az első csoportnál bólogatott, akkor fel kell hívnunk a figyelmét a dolog veszélyeire, amennyiben ez az ár irreálisan alacsony. Ez általánosságban is igaz lehet, ám az egészségügyi szolgáltatásoknál - így a plasztikai sebészetnél is - kiemelten így van!

 

Gondoljon csak bele: bekerül egy implantátum a mellébe, mellyel együtt él évekig. Innentől kezdve teljesen mindegy mit mond az orvos, mit tanácsolnak az ismerősök, Ön él együtt az eredménnyel. Ha káros az Ön egészségére, az is "csak" Önnek jelent problémát, az orvos, a jót akaró ismerősök akkor már sehol sincsenek.
Több páciensünknek mondtuk már az elgondolkoztató mondatot: "Gondoljon csak bele, nem az orvos keze lesz a mellében évekig, hanem az implantátum!" Ennek okán a minőség és az implantátum típusa kiemelten fontos kérdés!

 

Tapasztalatból tudjuk, hogy a piacon lévő implantátumok egy része hígabb szilikonnal van töltve. Ennek az az oka, hogy egyes sebészek minél kisebb vágással akarják behelyezni az implantátumot. Ez nyilván kecsegtető lehetőség a vágás tekintetében, azonban nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy az implantátumnak tartania kell a formáját is!

 

 

Bőséges választék     

  Válasszunk körültekintően

 

 

 

 

 

 

Löttyedt implantátumok

 

 

A SILIMED implantátumai éppen ezért kellő sűrűségűek, így megtartják a formát, és a minőségük garancia a hosszan tartó szépségre! A hegek kezelésére pedig ott a Medgel, amelynek segítségévek a sebgyógyulásra is van megoldás! Fontos tudni, hogy az európai protokollban a behelyezés okozta vágás átlagosan 4,5 cm hosszú, a SILIMED POLYURETÁN implantátumok (biodesign kohezív géllel töltött szilikon implantátum Polyuretán hab bevonattal ellátva) esetén is ez az ajánlott.

 

Megbízható implantátum

 

 

 

 

Kohezív géllel töltött implantátum

 

 

 

 

 

 


Ennél kisebb "lyukon" csak „löttyedt” implantátum fér be, így a végeredmény sem lesz olyan feszes és formás, mint lehetne!

 

Sokan fordulnak hozzánk implantátum csere ügyben, és a legtöbb esetben problémát jelent, hogy az olcsó és gyenge minőségű típus nemcsak elveszti formáját, de egészségtelen is! Ügyeljen arra, hogy elegendő információval rendelkezzen az implantátum típusát, méretét tekintve, valamint kérjen garanciát és számlát! Ez minden páciens érdeke!

 

A SILIMED küldetéseként fogalmazta meg, hogy megváltoztassa a berögzült szokásokat az esztétikai egészségügy területén! Hisszük, hogy minden páciensnek jár a választás joga, jár a számla, és jár a garancia is! Fontos, hogy mindenki odafigyeljen az egészségére, és a nagy döntéseket - mint amilyen egy plasztikai műtét is - kellő körültekintés után hozza meg! Tartson Ön is velünk, és tájékozódjon!

Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


108