BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Minőség, biztonság

SILIMEDA SILIMED célja világszerte a plasztikai sebészeti üzletág széles körű igényeinek kiszolgálása a legjobb minőségű termékekkel.

 

 

1978 óta van jelen a piacon, immáron a világ 5 kontinensén több mint 70 országban, ahol munkájukat megbecsülés és elismerés övezi.

 

 

Anvisa

A SILIMED gyártási folyamatai nagyon szigorúan ellenőrzött nemzetközi standardokat követnek, úgy, mint az ISO 9001-2008, az ISO 13485, és az Anvisa.

 

 

 

 

Az első nem USA-beli implantátum, amelyik vette az akadályt. Hivatalosan is a SILIMED gyártja a legbiztonságosabb implantátumokat. A világon egyedüliként kapták meg anatómiai implantátumai az amerikai hatóságok engedélyét, illetve a teljes palettát nézve első nem USA cégként sikerült átmenniük a legszigorúbb szűrőn. Bővebben -> A Silimed megkapta a világ legszigorúbb minősítését

 

 

 

 

CEMinőségirányítási rendszerünk (GMP) az FDA által elismert, valamint termékeik CE minőségi tanúsítvánnyal és FDA engedéllyel rendelkeznek és a nemzetközi szabályozó szervek által elismertek. 

 

Ez a garancia arra, hogy a nyersanyagválaszték, termékfejlesztés, gyártás, vevőszolgálati tevékenység és a szállítás egy hiteles vállalattal szemben támasztott magas követelményeknek megfeleljen.


Egyedi sorozatszám, egyedi termékcsalád, örökös garancia

Időtálló eredményA SILIMED az egyetlen olyan gyártó cég a világon, amely minden egyes termékét egyedi sorozat számmal látja el, ennek következtében 100%-os biztonságot kínál a termék nyomon követhetőségében a gyártástól a felhasználásig. A termékek prémium minőségét mi sem bizonyíthatná jobban, mint a termékekre vállalt örökös garancia.

 

POLYURETÁN, a jövő implantátuma

A megbízható választásEgyik vezető termékcsoportja a POLYURETÁN bevonattal ellátott szilikon implantátumok családja, ahol a termék állagából fakadóan beültetést követően a szövetek jól vaszkularizáltak maradnak, az implantátum pedig rugalmas és természetes hatást kelt akár egy egész életen át. A töltet formatartó, kohezív gél.

 

 

 

Ismerje meg a SILIMED POLYURETÁN bevonatú implantátumai kínálta lehetőséget.

 

Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


66