BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Mellplasztika – előnyök és hátrányok

Gondolkozol a mellnagyobbításon, de nem tudod eldönteni, hogy belevágj-e? Mint mindennek, ennek is lehetnek előnyei és hátrányai. De mik is ezek?

 

Előnyök:

silimed_szepseg.jpg

- Formásabb mellek. 

- Nagyobb önbizalom, pozitív kisugárzás.

- A nagy forma és méretválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálja az elképzelésének és alkatának megfelelőt.

- A minőségi implantátum nem mozdul el, nem okoz kellemetlenséget. A SILIMED POLYURETÁN implantátumok természetes formát és hatást biztosítanak.

 

 

- Ezeket az implantátumokat nem feltétlenül szükséges 10 év után cserélni, akár egy életen át gyönyörű kebleket eredményez.

- A SILIMED örök garanciát biztosít termékeire, minőséget, biztonságot nyújt Önnek.

- A POLYURETÁN mellplasztika implantátum a Biodesign gélnek és POLYURETÁN hab bevonatának köszönhetően rendkívül formatartó, ezért jelentős mértékű fogyást követően is megtartja eredeti, szép formáját.
 

Hátrányok:

1118_8978.jpg

- Sok hír terjed arról, hogy bizonyos implantátum típusok elmozdulhatnak vagy kiszakadhatnak.
A SILIMED örök garanciát ad, hogy a POLYURETÁN implantátumok nem mozdulnak el, és az elmúlt 20 év vizsgálatai alapján a legalacsonyabb szövődményrátát képviselik. 

- Más implantátum típusoknál a tokzsugorodás, vagyis a kapszuláris kontaktúra (tokzsugorodás) szövődménye akár 50%-os is lehet. A SILIMED POLYURETÁN implantátumok beültetése esetén viszont gyakorlatilag nem fordul elő (1% körüli a kialakulás esélye).

- Az implantátumot cserélni kell. De nem minden esetben! A SILIMED POLYURETÁN implantátumokra nem véletlenül vállal örök garanciát a gyártó, ugyanis komplikációk nélkül akár soha nem kell cserélni!

 

 

Milyen típusú szilikon implantátumot válasszak? Tisztában vagyunk vele, hogy a mellnagyobbítás és az implantátum típusának eldöntése nem gyors folyamat, nagy körültekintést igényel. A SILIMED célja, hogy a páciensek megfelelő tájékozódás után döntsenek az implantátum típusáról, hiszen a döntéssel akár egy életre választhatnak végleges megoldást!

 

 

Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


103