Bejelentkezés



Szépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Mellplasztika – előnyök és hátrányok

Gondolkozol a mellnagyobbításon, de nem tudod eldönteni, hogy belevágj-e? Mint mindennek, ennek is lehetnek előnyei és hátrányai. De mik is ezek?

 

Előnyök:

silimed_szepseg.jpg

- Formásabb mellek. 

- Nagyobb önbizalom, pozitív kisugárzás.

- A nagy forma és méretválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálja az elképzelésének és alkatának megfelelőt.

- A minőségi implantátum nem mozdul el, nem okoz kellemetlenséget. A SILIMED POLYURETÁN implantátumok természetes formát és hatást biztosítanak.

 

 

- Ezeket az implantátumokat nem feltétlenül szükséges 10 év után cserélni, akár egy életen át gyönyörű kebleket eredményez.

- A SILIMED örök garanciát biztosít termékeire, minőséget, biztonságot nyújt Önnek.

- A POLYURETÁN mellplasztika implantátum a Biodesign gélnek és POLYURETÁN hab bevonatának köszönhetően rendkívül formatartó, ezért jelentős mértékű fogyást követően is megtartja eredeti, szép formáját.
 

Hátrányok:

1118_8978.jpg

- Sok hír terjed arról, hogy bizonyos implantátum típusok elmozdulhatnak vagy kiszakadhatnak.
A SILIMED örök garanciát ad, hogy a POLYURETÁN implantátumok nem mozdulnak el, és az elmúlt 20 év vizsgálatai alapján a legalacsonyabb szövődményrátát képviselik. 

- Más implantátum típusoknál a tokzsugorodás, vagyis a kapszuláris kontaktúra (tokzsugorodás) szövődménye akár 50%-os is lehet. A SILIMED POLYURETÁN implantátumok beültetése esetén viszont gyakorlatilag nem fordul elő (1% körüli a kialakulás esélye).

- Az implantátumot cserélni kell. De nem minden esetben! A SILIMED POLYURETÁN implantátumokra nem véletlenül vállal örök garanciát a gyártó, ugyanis komplikációk nélkül akár soha nem kell cserélni!

 

 

Milyen típusú szilikon implantátumot válasszak? Tisztában vagyunk vele, hogy a mellnagyobbítás és az implantátum típusának eldöntése nem gyors folyamat, nagy körültekintést igényel. A SILIMED célja, hogy a páciensek megfelelő tájékozódás után döntsenek az implantátum típusáról, hiszen a döntéssel akár egy életre választhatnak végleges megoldást!

 

 

Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!



Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


103