BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Mellnagyobbítás szülés után

SILIMED implantátumok a csinos anyukákért

 

A mell a nőiesség szimbóluma, így minden nőnek fontos, hogy gyermeke születése után is nőnek érezhesse magát. De mi történik, ha a szülés és szoptatás következményeként a mell elveszti formáját? Több páciensünk története alapján tudjuk, hogy mennyire befolyásolja a saját magunkról alkotott képet, a magabiztosságot, hogy milyen a mellünk. Több kismama meséli csüggedten, hogy másnak látja magát a tükörben, hogy fogy az önbizalom, változik az önkép. Ez pedig érthető módon a párkapcsolatokra is kihatással van.

 

Szülés után is formás mellek? Miért is ne!

Ugye Ön sem akar beletörődni, hogy a szülés csodája után már fiatalon megereszkedett a melle? Nem kell feltétlenül óriási implantátumokra gondolni, a legtöbb hölgy számára az a cél, hogy visszakapja feszes, formás mellét az eredeti méretben. Van olyan páciensünk, akinek a barátai, családtagjai észre sem vették, hogy műtéten esett át, mert nem nagyobbított, csupán az eredeti formát és feszességet állítatta vissza. A SILIMED POLYURETÁN implantátumok segítségével ugyanis természetes keblek érhetőek el.

 

 

Fontos tudni, hogy a mellimplantátum általában nincs akadálya a későbbi szoptatásnak. Így az Ön számára az implantátum egy későbbi terhesség esetén sem jelenthet akadályt. Azonban fontos, hogy a szoptatás és a mellműtét között elteljen legalább 1 év, hiszen ennyi idő kell, hogy visszaálljon a mirigy állomány. Másik lényeges tényező, hogy a SILIMED POLYURETÁN implantátum segítségével végleges megoldást kaphat, nem feltétlenül kell 10 évente cserélni az implantátumot.

 Önfeledten és magabiztosan

A plasztikai műtétek pozitív lélektani hatásait már sokan vizsgálták. Ez a kismamák esetében kiemelten fontos, hiszen a szülés utáni depresszió a legtöbb fiatal anyuka számára nem ismeretlen fogalom. Egy párkapcsolat nyilván nem csak a szépségről szól, de egy nő kisugárzása, önbizalma sokat változtathat a megítélésén, segít abban, hogy határozottabb, magabiztosabb legyen az élet minden területén.

 

Milyen formát és méretet érdemes választani? Mire kell odafigyelni? Mindenképpen érdemes tájékozódni! Az Ön teste, az Ön döntése, hogy milyen típusú mellimplantátumot szeretne! Manapság már minden termék vásárlása előtt körülnézünk, elvárjuk a garanciát. Ne pont a mellimplantátumnál tegyen kivételt!

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és választ adunk minden további kérdésére! Segítünk, hogy Ön újra magabiztos és életvidám legyen, hogy gyönyörű nőnek érezze magát!

 

Velünk fokozott diszkrécióra számíthat! Írjon nekünk a tabu@silimed.hu e-mail címre, és minden olyan kérdésére válaszolunk, amelyet sehol nem mert eddig feltenni.
 

Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


99