BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Élet a plasztika után

Kiegyensúlyozottan és önfeledten

Eldöntötte, hogy megnagyobbítatja melleit? De kíváncsi rá, hogy mi történik a műtét után? A Kérdések hozzánk – válaszok Önnek már sok kérdésre választ ad, de a teljesség kedvéért összegyűjtjük, hogy hogyan hat a beavatkozás testre és lélekre.

 

 

 

 

 

Testi következmények

Sebgyógyulás

A leggondosabb műtéti technika, a legjobb varróanyagok és tökéletes műtét utáni sebgyógyulás mellett sem lehet ígérni, hogy a műtéti hegek láthatatlanok lesznek. Előfordulhat bizonyos esetekben, hogy a seb élénkvörös, kemény, kiszélesedett heggel gyógyul (a hegesedés folyamatában az egyéni gyógy hajlamnak döntő jelentősége van), mely idővel vékonyabb, szebb lehet ugyan, de szükségessé tehet esetleg egy későbbi hegkorrekciós műtétet (legkorábban 1 évvel a műtét után) is, mely többnyire kielégítő eredményt ad. Ez a probléma leginkább a mell alatti metszéseknél fordul elő.

A hegek megelőzésére, vagy a már kialakult hegekre kínálunk: MEDGEL-t (Szilikon-gél):

A hibátlan eredmény érdekében

 

 

 

 

 

 A műtét után

Csak természetesen

 

Műtét után minden esetben szükséges az emlők átmeneti nyugalomba helyezése (leggyakrabban speciális melltartóval vagy erre a célra készült elasztikus mellénnyel, esetleg egyszerű puha, elasztikus melltartóval)

A SILIMED POLYURETÁN implantátum kb. 6-8 hónap után éri el végleges helyzetét.

 

 

 

 

Műtét után két hétig ne vezessen autót, hat-hétig tartózkodjon minden olyan tevékenységtől (1-2 kg-nál nagyobb súly emelése, cipekedés, fizikai munka), ami erős vállmozgással jár. Hat-hétig minden sporttevékenység ellenjavallt. Ezen idő alatt napozás, szolárium nem javasolt.

 

Szövődmények

A mellimplantálás leggyakoribb szövődménye az ún. kapszuláris kontraktúra vagy tokzsugorodás. A SILIMED POLYURETÁN implantátumok esetében ennek előfordulási rátája 1% alatti, szignifikáns különbséget mutat egyéb implantátumok 50%-os eredményéhez képest.

 

A 20 éves tanulmányok alapján azonban bizonyított, hogy a kapszuláris kontraktúra megelőzésére a legjobb implantátum: POLYURETÁN bevonatos implantátum, mely 1968-tól van forgalomban, és 1978-tól a SILIMED cég forgalmazza.

 

A műtét után (az implantátumot borító szövetek vékony volta miatt, vagy más okból kifolyólag) a mellen egyenetlenség, barázda, bordázat (rippling jelenség) jöhet létre.

 

Izom alá ültetett implantátum esetében számolni kell az implantátum kimozdulásával az izommozgások alkalmával. Ha viszont mirigy alatti az implantátum, úgy vékony (sovány) páciens esetében látható az implantátum alakja, pereme. Ritkán, de előfordulhat az implantátum megfordulása, rotációja. SILIMED POLYURETÁN IMPLANTÁTUM ESETÉN: RIPPLING JELENSÉG-HULLÁMOS MELL SEM ALAKUL KI, HISZEN TELJES FELÜLETÉN AZ IMPLANTÁTUM KITAPAD, ÉS EZÉRT NEM IS MOZDUL EL.

 

Lógó mellek esetén az implantátum beültetése mellett szükséges a mellek felvarrása is, azonban a felvarrás helyett a SILIMED POLYURETÁN KÚP ALAKÚ IMPLANTÁTUMOK IS MEGOLDÁST NYÚJTANAK.

 

 

Lelki következmények

Elragadó magabiztosságA plasztikai műtétek pozitív lélektani hatásairól már sok szó esett, de nem tudjuk elégszer hangoztatni, hogy mekkora változást jelent a mellimplantátum az életekben. A műtétek utánkövetése során gyakran számolnak be a páciensek a körülöttük lévők reakcióiról. Szinte kivétel nélkül azt állítják, hogy a mellnagyobbításnak köszönhetően megnőtt az önbizalmuk, ez pedig a kisurgázásukon is meglátszik. Ezek látványos változások, hiszen a műtét által nem csak a mellméret változik, de a ruhatár is, a magabiztosság, valamint a hozzáállás is. Ha az ember szépnek látja magát a tükörben, akkor bátrabb, közvetlenebb, határozottabb.

 

 

 

Pácienseink sok okból választanak plasztikai műtétet: nem elégedettek mellük formájával vagy méretével, szülés után ereszkedett meg a mellük, vagy éppen kis mellekkel születtek, ami kisebbségi komplexusokat okozott. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a nők merjenek változtatni! Szerintünk egy nő minden korban és éltehelyzetben legyen nagybetűs NŐ: csinos partner, szexi anyuka vagy éppen attraktív munkaerő. A szebbik nemnek manapság már rengeteg különböző szituációban helyt kell állnia, és fontos, hogy közben összeszedettek, kedvesek és elragadóak legyünk.

 

Döntsön hát Ön is a magabiztosság mellett, és ha elégedettlen a mellei méretével vagy formájával, akkor merjen lépni a pozitív változásért!

 

Van még olyan kérdése, amire nem kapott választ? Írjon nekünk a tabu@silimed.hu e-mail címre, és garantáljuk, hogy inkognitóban marad miközben informálódik.

 

Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


100