BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Brazília, a világ legnagyobb plasztikai központja

Dús keblek minőségi implantátumokkalA dél-amerikai ország neve ma már egyet jelent a plasztikai beavatkozásokkal. A helyzet nem véletlen, egyrészt mert a falatnyi bikinikben a szépség vagy épp a szépséghibák azonnal feltűnnek, másrészt mert rengeteg jól képzett, sikeres plasztikai sebész él az országban. Ennek köszönhetően az Egyesült Államokból is sokan érkeznek Brazíliába, hogy összekössék a nyaralást egy kis szépészeti beavatkozással. Az országban évente kétmillió plasztikai műtétet végeznek, így a brazil lakosok számára alapvető elvárás a minőség és megbizhatóság az implantátumok területén is.

 

 

A SILIMED 1978 óta működik a brazil fővárosban, Rio de Janeiroban. A kezdetek óta eltelt több, mint 35 évben a világ egyik vezető gyártójává nőtte ki magát az implantátumok területén. A világ legnagyobb plasztikai sebészei ajánlják nap mint nap, hiszen sikerének titka, hogy minden tekintetben ragaszkodik a minőséghez és a megbízhatósághoz.

 

Milyen előnyei vannak a SILIMED POLYURETÁN implantátumoknak?

- A SILIMED implantátumoknál a kapszuláris kontraktúra gyakorlatilag nem fordul elő, 1% alatt van az aránya.

- Nem mozdulnak el, így nem okoznak kellemetlenséget.

- A SILIMED POLYURETÁN implantátumokat problémamentesség esetén nem kell 10 év után cserélni, van olyan páciensünk, akinek 25 éve ugyanaz az implantátum van a mellében.

- A SILIMED POLYURETÁN implantátumok természetesek, nem „mű” a hatás. A széles forma és méretválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja az alkatának, korának és elképzeléseinek megfelelőt.

- A SILIMED több, mint 35 éve a szépség szolgálatában, a nőkért tevékenykedik, így maximálisan tudja, hogy milyen fontos a minőség és megbízhatóség a szépségiparban.

- A SILIMED POLYURETÁN implantátumok nem zavarnak alvás, sportolás vagy bármilyen egyéb tevékenység végzése közben, nem akadályoznak semmiben.

 

A fenti előnyöknek köszönhetően a világ legnagyobb sebészei használják a Brazil SILIMED POLYURETÁN implantátumokat!

 

"Ha a sebészed nem ajánlja a SILIMED POLYURETÁN implantátumot, menj és keress olyat, aki ajánlja!" Dr. Daniel Fleming (Sydney-Ausztrália)

 

"Kizárólag ezeket az implantátumokat használom 25 éve" Dr. Henrique Cintra (Rio de Janeiro-Brazília)
 

Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


106