BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

A kúp alakú mellimplantátum előnyei

A mellplasztika és a kor összefüggése

A SILIMED széles méret és formaválasztékában sokan választják a kúp alakú implantátumokat. Hogy ennek mi az oka? Tudni kell, hogy 20 évesen kúp alakú a mellünk, 30 évesen pedig csepp. Ez folyamatosan változik életünk során, így az mellimplantátumok kiválasztásának fontos tényező az alkat mellett a kor is.

 

Kúp alakú mellimplantátumA kúp alakú forma kiválasztásával mellünk feszesebb, fiatalosabb lesz, és valóban „vissza mehetünk az időben”, újra huszonéves önmagunkat láthatjuk a tükörben. Emellett nem mehetünk el amellett a tény mellett sem, hogy a kúp alakú mellimplantátumokkal el lehet kerülni a mellek felvarrását is.

 

A kúp alakú, vagy Advance mellimplantátum alacsony (LO), mérsékelt (MD), magas (HI) és extra-magas (XH) projekcióval is elérhető. Ez azért fontos, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb mellimplatátumot!

 

Advance mellimplantátum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdeklődik a kúp alakú mellimplantátum iránt? Ne feledje, ez a típus csak a SILIMED formaválasztékában található meg! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és konzultációnk során tisztázzuk, hogy mi lenne Önnek az optimális, hogyan szépülhet Ön az igényeinek megfelelően!
 

Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


105