BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

A Carefix termékek előnyei

Speciális műtét utáni melltartók

ALICE - Műtét utáni speciális melltartóALICE - Műtét utáni speciális melltartóA mellnagyobbító műtétek kapcsán sokan félnek a fájdalomtól és a hegektől, ám ez a mai korszerű módszerekkel már rég nem olyan nagy probléma, mint régen!

A műtétek után pácienseinknek a Carefix melltartókat ajánljuk, hiszen ezekkel a termékekkel könnyebben gyógyul a műtét helye, hiszen nem csak fixen tartanak, de nagy előnyük, hogy olyan mértékű kompressziós nyomást biztosítanak, ami ennél az érzékeny területnél kifejezetten fontos!

Ezen termékek kifejezetten az esztétikai és rekonstrukciós mellműtétek utáni gyógyulási folyamat elősegítésére készülnek, ezért nem hasonlíthatóak más, a boltban kapható különböző sportolásra alkalmas melltartókhoz.

ALICE - Műtét utáni speciális melltartó 2ALICE - Műtét utáni speciális melltartóLényeges tulajdonságuk, hogy semmilyen zavaró varrat vagy címke nem található a melltartóban, így nem okoz kellemetlen érzést a viselése. A Carefix melltartók latexmentesek, a széles pántjai kényelmes viseletet biztosítanak, állíthatók középen és a pánt részen is. Könnyű felvenni, hiszen puha, mikro szálas anyagból készült, amely kiváló légáteresztő képességgel bír. Az orvos utasítása szerint 6-8 hétig (Texturált implantátumok esetén) szükséges hordani a beavatkozás után, SILIMED POLYURETÁN implantátumok esetén ez a periódus akár 4-5 hétre csökkenhet. A továbbiakban pedig sportoláshoz használható.

Műtét utáni speciális haskötőMűtét utáni speciális haskötő

Haskötők

A Carefix haskötők védik a sebet a külső hatásoktól, miközben követi a test kontúrját, ezáltal nem csupán védelmet biztosítanak, de kényelmesek is. Légáteresztő, latexmentes anyagból készült termékek, melyek ötvözik a legjobb rugalmas és elasztikus anyagokat. A Carefix melltartókhoz hasonlóan a haskötőkben sincs varrás, vagy címke, amelyek irritálhatnák a bőr felszínét.

A termék különlegessége, hogy tüsszentés vagy épp köhögés során is védi a sebet, és elősegíti a sebgyógyulást.

 

 

SILIMED Katalógusok

Aftercare termékek – Carefix (melltartó, haskötő)

ALICE - Műtét utáni speciális melltartó 3ALICE - Műtét utáni speciális melltartó

Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


112