BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Az implantátumok új generációja

Azt hiszem, soha nem fogom elfelejteni azokat az elismerő pillantásokat, amikor a mellplasztika beavatkozás után először mentem végig az utcán egy testhez simuló új ruhában.

Az egész kisugárzásom megváltozott, tapintani lehet körülöttem az elégedettséget, és ez mindenkit pozitív energiával tölt fel.

"Rengeteget töprengtem, mielőtt rávettem magam a mellplasztikára. Próbáltam elfogadni, hogy negyven felé közeledve, két gyerek után, már természetes, hogy lógnak a melleim, ennek ellenére a férjem szeret és megbecsül... de valahogy mégsem ment. Évek óta nem volt már rajtam egy szebb, alakot hangsúlyozó ruha, hogy a bikiniről ne is beszéljek! Meztelenül pedig még magam előtt is szégyenkezve néztem a tükörbe. Valahogy elment az önbizalmam a nemcsak a magánéletben, az ágyban, de a munkában is. Aztán egy évvel ezelőtt elszántam magam... és bátran állíthatom, hogy gyökeresen megváltozott az életem.

Aztán valami megváltozott...

mellimplantátum a szépségértAz első perctől kezdve pozitív visszajelzéseket kaptam. A férjemet, és a házasságunkat mintha kicserélték volna! Megerősödött a nőiességembe és a magamba vetett hitem. Nem merem kijelenti azt, hogy a sikereimet a mellimplantátumnak, az új melleimnek köszönhetem, de hogy az önbizalmam belőlük is táplálkozik, az egyszer biztos. Már tudom, hogy életem legjobb döntését hoztam, amikor belevágtam a mellplasztikába!

A barátnőm fogalmazta meg a legjobban a velem történteket: szerinte az egész kisugárzásom megváltozott, tapintani lehet körülöttem az elégedettséget, és ez mindenkit pozitív energiával tölt fel.

Test és lélek harmóniája

Test mellimplantátumNe feledkezzünk meg arról, hogy Szépségünk, Egészségünk nem csak a jól működő testet, a megfelelően funkcionáló szerveket, hanem a lelket, a pszichét is jelenti. Az önbizalom, a pozitív önkép és önértékelés elengedhetetlen ahhoz, hogy jól éljük meg nőiességünket, és az egész életünket.

Már korábban is bebizonyosodott, hogy a plasztikai műtétek kedvező hatással vannak az önkép pozitív megítélésére. Az Amerikai Plasztikai Sebészeti Társaság éves gyűlésén többek között azt is megvitatták, hogy az esztétikai műtétnek milyen hatása van a későbbiek során a páciensek önértékelésre, valamint az elfogyasztott gyógyszerek (antidepresszánsok) mennyiségére.

Ide kattintva tekintheti meg a cikk folyatatását.

A Szépséghez vezető új "út"

A SILIMED több mint 38 éves, plasztikai sebészekkel közösen végzett munkájának eredménye a Biodesign, az implantátumok új generációja.

SILIMED mellimplantátumA mellimplantátumok új generációja segítségével könnyedén érhető el természetes hatás, a páciens egyéni anatómiai adottságainak figyelembe vételével, ebből adódik a Biodesign név is.

Implantátumaink a széles forma- és méretválasztékon túl, a rendkívül összetartó Biodesign géllel töltöttük fel. Úgy fejlesztettük ki őket, hogy a lehető legjobb módon illeszkedjenek a mellkas falához. A POLYURETÁN bevonattal ellátott Biodesign mellimplantátumok előnye kiemelkedő más mellimplantátumokkal összehasonlítva.

Az elmúlt húsz év során végzett tudományos kutatások eredményei igazolják, hogy a tokzsugorodás (kapszuláris kontraktúra) kialakulásának esélye minimális, egyes vizsgálatok esetében a kialakulás gyakorisága 1 % körüli volt (tíz éves időtartamot figyelembe véve). Köszönhető ez annak, hogy a szövet akadálytalanul nőhet bele a POLYURETÁN habrétegbe.

Ebből adódóan a POLYURETÁN hab másik nagyszerű tulajdonsága, hogy a szövetekhez tapad, teljes mértékben kiküszöbölve így az implantátum elfordulásának vagy elcsúszásának lehetőségét.

A POLYURETÁN hab bevonat és a Biodesign gél egyedülálló tulajdonságai együttesen teszik lehetővé a mellimplantátum természetes hatásának elérését.

POLYURETÁN, a jövő mellimplantátuma

Természetes mellimplantátumLétezik olyan, hogy tökéletes női mell?

Egy a középkorból származó vélemény szerint: tökéletes az a női kebel, amely pontosan beleillik a széptevő lovag tenyerébe.

Napjainkban talán az egyik legfontosabb szempont a természetesség.

De milyen is a természetes mell?

Természetes a mell formája, a tapintása, a mozgása.

Mindez egyszerre lehetséges a POLYURETÁN mellimplantátumok alkalmazásával?

POLYURETÁN nekem? Igen!

A POLYURETÁN mellimplantátum természetes tapintású, így az implantátum használatával természetesebb hatású, gyönyörű keblek érhetők el.

Poliuretán mellimplantátumA POLYURETÁN implantátum a biodesign gélnek és polyuretán hab bevonatának köszönhetően rendkívül formatartó, ezért jelentős mértékű fogyást követően is megtartja eredeti, szép formáját.

Vékonyabb testalkatú hölgyek számára még inkább ajánlott, hiszen a beültetést követően nem alakul ki hullámosság, vagyis az ún. rippling.

A POLYURETÁN mellimplantátumnak könnyebb a fajsúlya – más típusú implantátumokkal összehasonlítva -, ezért nagyméretű keblek esetén is ezt a típust javasoljuk.

POLYURETÁN implantátum beültetése esetén nincs szükség posztoperatív (műtét utáni) masszázsra.

Összehasonlító tanulmányok alapján a POLYURETÁN implantátumok beültetése esetén kapszuláris kontraktúra, vagyis tokzsugorodás gyakorlatilag nem fordul elő, szemben más implantátum típusoknál, ahol ez a szövődmény akár 50%-ban is előfordulhat.

Guarantee2.jpgA rendkívül magas minőségi előírásoknak köszönhetően a SILIMED minden termékénél kiszakadás esetére, életre szóló garanciát vállal, valamint a POLYURETÁN mellimplantátumok használata esetén a beültetést követő 10 éven belül - ingyen - csere garanciát biztosít tokzsugorosodás előfordulása esetén.

Ez Önnek is egy biztosíték arra, hogy ez az implantátum akár egy életen át gyönyörű és tartós formát biztosít!

Formák és méretek

A mellnagyobbítás előtt állók számára nagyon fontos kérdés, hogy milyen fajta implantátummal végeztessék el a műtétet. Ma már nem csak a méret, de a forma is lényeges, hiszen ahány nő annyi féle testalkat.

Anatomiai mellimplantátumFormájukat tekintve lehetnek az implantátumok kerek és anatómiai (csepp) formájúak. A természetesebb hatás eléréséhez az anatómiai formájú implantátumok az ajánlottabbak, mert jobban követik a test természetes körvonalát.

A SILIMED mellimplantátumok széles forma- és méretválasztéka biztosítja, hogy az egyedi, anatómiai adottságokat szem előtt tartva a megfelelő méretű és formájú implantátum kiválasztásával elérjék a kívánt hatást, a természetes vagy éppen a feltűnő kebleket.

mellimplantátum választás

Válassza álmai mellimplantátumát a gyönyörű keblekért! Ismerje meg jobban a SILIMED mellimplantátumokat!

 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24