BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

A szépség belülről fakad

Bizonyára mindannyian hallottuk már valahol ezt a sokat idézett állítást. Gondoljunk csak bele, hogy mit is jelent valójában. Hiszen tapasztaltuk már saját magunkon is, hogy sokkal szívesebben töltjük időnket kiegyensúlyozott, harmonikus életet élő emberek társaságában, akikre azt mondjuk, hogy „belső kisugárzása” van és ezáltal szépnek is találjuk őket. Belső érzelemvilágunk erősen kihat külsőnkre. Azaz bátran kijelenthetjük: ahogy élünk úgy nézünk ki, és ahogy kinézünk, úgy élünk. Szépségünk, Egészségünk nem csak a jól működő testet, a megfelelően funkcionáló szerveket, hanem a lelket, a pszichét is jelenti.

Belülről fakadó szépségünk forrását táplálva saját magunk erősíthetjük fel azt, amit szeretünk, és változtathatjuk meg azt a részünket, amit éppen nem szeretünk magunkon. Ehhez nem kell más, mint pozitív életvezetés, hogy érzelmeit kiegyensúlyozottá tegye, és máris elkezdődik az átalakulás.

Tegye meg velünk együtt lépéseit a Szépségéhez vezető úton, hogy életét harmóniával, elégedettséggel, önbizalommal telve élje. 

SILIMED, a Szépséghez vezető út

 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24