Bejelentkezés



Szépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

4 Indok, amiért a SILIMED PURE POLYURETÁN szilikon mellimplantátumot érdemes választani a texturáltakkal szemben

 

Miért választják az orvosok a világ minden részéről a SILIMED PURE POLYURETÁN mellimplantátumokat több mint 1 millió alkalommal? Mondunk 4 okot, ami téged is meggyőz!

1.

A kapszuláris kontraktúra a legfőbb kiváltó oka az újabb műtét szükségessé válásának. A SILIMED PURE POLYURETÁN szilikon mellimplantátum választása esetén a kapszuláris kontraktúra előfordulási rátája drasztikusan lecsökken: Csupán 1% 15 évnyi tanulmányok alapján. Jelenleg több mint 125 vizsgálat bizonyítja ezt a rendkívül alacsony arányt, az elmúlt 40 év vizsgálatai alapján.1

Kiemeljük, hogy ezen adatok kizárólag a SILIMED statisztikái.

Ezt azért is hangsúlyozzuk, mert hallottuk, hogy a piacon van olyan német gyártó amely a SILIMED adatait használja megtévesztő módon. Ez a német cég csupán 2009 óta gyárt és nem rendelkeznek egyáltalán ilyen hosszú távú tanulmányokkal, tehát arról nem lehet tudni, hogy az hogy viselkedik a beültetést követően nagy számú pácienst után követve évente, legalább 10 évet vizsgálva. Azon implantátumok használata, melyek nem rendelkeznek hosszú távú, legalább 10 évnyi statisztikával a beültetést követően és csupán CE jelet viselnek, azon termékek használata nagy kockázatot jelent, hiszen nem lehet tudni, hogy mi történik vele a testbe ültetve. Hogy mi a különbség a CE és a valós Minősítők között itt olvashatod.

Maga a PURE POLYURETÁN kifejezés pedig a SILIMED védjegye. Kizárólag a SILIMED termékei mutatják ezen kiemelkedően alacsony vizsgálati eredményeket. Ez azt jelenti, hogy a tokzsugorodás miatt – mely az egyik leggyakoribb szövődmény –ezen implantátumokat akár nem kell cserélni. Így akár megelőzhető a kapszuláris kontraktura (tokzsugor) miatti csere, pácienseink és partner orvosaink legnagyobb megelégedettségére, már több mint 38 éve.

2.

A SILIMED exkluzív brazil innovatív technológiája már több mint 38 éve elérhető és sikeres a piacon: már 1.000.000 SILIMED PURE POLYURETÁN implantátumot értékesítettek 75 országban, 5 kontinensen.

3.

A habbal bevont szilikon PURE POLYURETÁN felület beültetés után szinte egybeolvad a környezetében lévő szövetekkel, s megakadályozza a PURE POLYURETÁN kapszula lineális képződését, hozzájárulva a kollagén fibrillák multiplanáris képződéséhez. A PURE POLYURETÁN szabálytalan struktúrája körül kialakulnak a mikrokapszulák, amik által az összehúzódási erő egyetlen orientáció helyett sokirányú lesz. Ez a többirányúság csökkenti a kapszuláris összehúzódást. Ez azt jelenti, hogy az implantátum hozzátapad a természetesen kialakuló tokhoz, mint egy tépőzár – hiszen a szervezet csupán elkülöníti - ezt az emberi szervezet számára semleges, tökéletes szilikont amely mint a barack héja egy kellemes tapintású finom PURE POLYURETÁN réteggel van ellátva. Így az nem mozdul el, és mintegy természetes szövetként viselkedik. A tok tehát természetes, de akkor van a baj, hogy ha ez megvastagszik, és emiatt fájdalmat okoz és eldeformálódhat az implantátum, ami a texturált implantátumoknál gyakrabban jelentkezik, és ezért cserélni kell. Viszont a PURE POLYURETÁN implantátumoknál éppen a kitapadás miatt ez a leggyakoribb szövődmény: a tokzsugorodás szinte nem alakul ki.

EGÉSZSÉG, ESZTÉTIKA, BIZTONSÁG.
Ez az INNOVATÍV TECHNOLÓGIA.

4.

A SILIMED PURE POLYURETÁN hab felülete speciális vulkanizációs technikával kerül az implantátum szilikon burkára, ragasztó használata nélkül, mely megakadályozza a dupla kapszula (tokzsugorodás) kialakulását. A kitapadás hatására a SILIMED PU implantátumok a természetes szövetként viselkednek a puha hab felület által, nem húzzák le azt a súlyúknál fogva és így nem okoznak ideje korán lógó melleket.

5.

Az implantátum elmozdulása, illetve elfordulása a második legfőbb okozója a műtét szükséges megismétlésének: kivéve, ha a SILIMED PURE POLYURETÁN emlőimplantátumot választod!

Másik előnye a habbal bevont felület szoros kitapadásának: az elmozdulások és az implantátum elfordulásának megakadályozása, mivel a SILIMED PURE POLYURETÁN hab kiválóan kitapad a szövetekre2, megakadályozva ezzel az elfordulást, és az elmozdulást.3

6.

A modellek és profilok széles skálája: hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletest! Te is!

A SILIMED PURE POLYURETÁN szilikon mellimplantátum palettája 5 modellt kínál 4 különböző profillal. A piacon elsőként és egyedüliként található meg formaválasztékában az exkluzív kúp forma, mely világsikerű: hatékonyan emeli meg a mellet és kelt egyben dús hatást, kizárólag Polyuretán felülettel.

1. Maximum - kerek alapú
2. Advance – speciális anatómiai, kúp forma (akár elkerülhető a felvarrás, megemeli az emlőt)
3. Nuance - széles alapú anatómiai
4. Natural - természetes csepp alakú
5. Enhance - magas anatómiai

Formák és méretek: http://silimed.hu/silimed-implantatum--formak-es-meretek-.html

SILIMED a legnagyobb szilikon implantátumgyártó Latin-Amerikában, eladásokban az 1. helyen áll Brazíliában és harmadik a világon!

Az anatómiai (természetes, csepp alakú) implantátumokon segédjelzés található a tökéletes behelyezés biztosításáért.

7.

A SILIMED PURE POLYURETÁN szilikon mellimplantátumok előnye tehát kiemelkedő más implantátumokkal szemben. A 4 indok, amiért csak ezt érdemes választani a texturáltakkal szemben:

1. Drámaian lecsökkentik a kapszuláris kontraktura (tokzsugorodás) kockázatát, így annak az esélyét, hogy cserélni kell
2. Nem mozdul, nem fordul el az implantátum a beültetést követően,
3. Rendkívül formatartó és természetes hatást kelt,
4. Formák és méretek széles skáláját kínálja.

Szeretne még olvasni a SILIMED PURE POLYURETÁN további előnyeiről? Kattintson ide: http://silimed.hu/hu/publikaciok.html

A SILIMED már több mint 38 éve szolgálja ki a plasztikai sebészetet, hogy elérhető áron lehessen hozzájutni a legjobb minőségű termékekhez, melyek az igények legszélesebb skáláját elégítik ki.

ISO 9001-2000 és EN 13485:2003 bizonyítványokkal és ANVISA GMP Helyes Gyártási Gyakorlat megfelelőséggel rendelkeznek, melyet az amerikai FDA hagyott jóvá.

Források:
1PITANGUY I, Salgado F, Radwanski HN, Stersa RM - Estágio atual dos implantes mamários. Plastikós, Revista da Sociedade Brasileira de Cirurgia Plástica, 81:291-1991
2Vázquez, G - A ten - year experience using polyurethane-covered breast implants. Aesathetic Plastic Surgery, 23: 189-1999: VÁZQUEZ, G & Pellón A. Polyurethane-coated silicone gel breast implants used for 18 years. Aesathetic Plastic Surgery, 31:330-2007.
3Fleming, D. - Ployurethane foam covered breast implants, In: Peters, W. et. al. - Biomaterials in plastic surgery: breast implants. Oxford, 2012, p. 96 - 120
4Brian M Kinney, MD - Silicone Gel Breast Implants: Science and Testing - Plastic and Reconstructive Surgery Journal - 2014

Kapcsolódó témák:

A Silimed megkapta a világ legszigorúbb minősítését.
A Silimed FDA regisztráció megtekintése (angol, PDF)

 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!



Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24