BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Kerek, formás és feszes a "brazil" fenék

SILIMED fenékimplantátum eredménye a szebb és tökéletesebb forma

A SILIMED fenékimplantátum eredménye a szebb és tökéletesebb forma. Török Dóra maximálisan elégedett új hátsójával!

Az egykori playmate gyakran úgy érezte, hogy valami hiányzik számára a teljességhez. Hiába dolgozott rengeteget a tökéletes formákért, majd választották az év egyik legszexibb nőjének, a fenekével nem volt elégedett. Miután kés alá feküdt, már biztos benne, hogy élete egyik legjobb döntését hozta meg!

SILIMED un.Quartzo fenék implantátumSILIMED un.Quartzo fenék implantátumDóri még 2012 októberében szánta rá magát a fenék-formáló beavatkozásra. „A sok fogyókúra, de valószínűleg az adottságaim miatt sem volt a fenekem formás és gömbölyű, sőt inkább lapos, és cseppet sem feszes” – nyilatkozta a műtéttel kapcsolatban.

Vállalkozott tehát arra, hogy ő legyen az a páciens, akin bemutatja Tizedes doktor brazil kollégájával együtt, a sok-sok nő számára megoldást hozó eljárást. Dr. Tizedes György, a Da Vinci Klinika vezetője Rióban a SILIMED cég központjában, a világ legprofibbjaitól tanulta meg az eljárás fogásait, ez ugyanis a kulcsa annak, hogy valóban olyan formák szülessenek meg, amivel mindenki elégedett és nem utolsó sorban a fertőzés és szövődmények veszélyét is elkerüljék. Egyúttal megalapították Közép-Kelet-Európa oktatóközpontját is Pécsen, ahol lehetőség lesz arra, hogy a régió szakemberei is itt, Magyarországon sajátíthassák el a brazil „fogásokat”.

„Szebb és tökéletesebb, mint valaha” - így éli meg Török Dóri az elmúlt másfél évet, ami a testét illeti.

Török DóraTörök DóraDóri maximálisan elégedett. „A gyógyulás egy-két hetén túl semmi negatív változást nem veszek észre, nem érzem picit sem, hogy idegen anyag lenne a testemben. Nem volt érzékeny, nem fájt és tökéletesen egy a testemmel most is. Ugyanúgy tudok ülni, feküdni, nagyjából csak azt érzem, látom, hogy a nadrág most mennyivel jobban áll!”- mondja lelkesen Dóri. „Kerek és formás, nagyjából 5 centiméterrel áll most kijjebb a korábban meglehetősen lapos fenekem. Ugyan nem mondhatom, hogy most jobban megnéznek, mert – nagyképűség nélkül mondom, de mindig is eléggé feltűnő jelenség voltam, viszont azt látom, hogy a fenekemen most hosszasabban elidőznek a férfi tekintetek. De mindenekelőtt én veszítettem el így egy nagy-nagy gátlásomat és végre tökéletesen felszabadult és elégedett vagyok a külsőmmel. Edzeni ugyanúgy járok, ez pedig csak még tökéletesíti a formáját, hiszen izom alá tették be az implantátumot, így, ha az nő, akkor csak még gömbölyűbbek lesznek a formái”- teszi még hozzá az egykori playmate.

Kapcsolódó témák:

A brazil specialista mutatta meg, hogyan lesz tökéletes a női fenék
Hiába unszolták, Kárász nem fogta meg a szilikonpopsit

TV2: Brazil popsit kapott egy magyar modell! Brazíliából érkezett az orvos a műtéthez, a fiatal nőnek ugyanis olyan feneket készítettek, amely sok brazil nőnek is van: különlegesen feszes és tökéletesen kerek. Török Dóra a Mokkában mutatta meg a végeredményt, és elárulta, azért döntött a beavatkozás mellett, mert egy nagyobb fogyás után frusztrálta őt nem túl formás popsija, edzéssel pedig már nem tudott rajta javítani. Kárász Róbert, azt mondja, ő folyton attól félne a helyében, hogy kidurran az implantátum. A műsorvezetőt egyébként hiába unszolták, nem volt hajlandó megfogni a modell fenekét…

 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24