BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Pesuth Rita a tudatos döntés nagykövete a brazil SILIMED PU mellimplantátumokat választotta

 

A hatszoros világbajnok a biztonságosság, garanciák, hosszú távú eredmények miatt döntött a brazil SILIMED polyuretán felületű szilikon implantátumok mellett.

Silimed polyuretán mellimplantátumNyugodt, boldog és legfőképpen: biztonságban érzi magát. Pesuth Rita, hatszoros kick-box-világbajnok éppen másfél éve vállalta, hogy kés alá fekszik. Újra. Lecseréltette ugyanis az akkor tíz éves implantátumát.

Pesuth Rita"Minden tökéletes, a melleim csodaszépek, de elsősorban, ami nekem a legfontosabb, biztonságosak"- mesél Rita arról, hogy is van most megelégedve új melleivel. Az egykori világklasszis, ma is aktív fitnessz- és úszásoktató pillanatnyilag külföldön él, férje ott kapott munkát, így még fontosabb volt számára, hogy egészségügyi szempontból is minden rendben legyen körülötte.

"A húgom férje pilóta, három éve költöztek ki Dubajba. Többször voltam kint náluk családlátogatóban, és az egyik ilyen út alkalmával ismertem meg a mostani páromat. Ő szintén kint él, úgyhogy nem volt kérdés, hogy követem őt oda. De előtte rendezni akartam mindent magam körül. Ugyan az én választásom már akkor is SILIMED implantátumom volt, így nagyobb gond nem volt vele, de 10 év az csak 10 év, úgy éreztem, jobb az elővigyázatosság. Akkor texturált felületű SILIMED implantátum került a testembe, nem volt információm a POLUYRETÁN felületű SILIMED szilikon implantátumokról, most még tudatosabban választottuk ki az orvosommal a nekem legjobbat, hiszen ez az implantátum akár egy életen át megoldást biztosít. Az elmúlt másfél év is azt igazolja: jó döntést hoztam.

Pesuth RitaMég jobban illeszkedik a testemhez és sportolás közben sem mozdul picit sem el"- mondja Rita, aki büszkén bújik bikinibe és oktatja barátai gyerekeit épp úszásra, vagy megy a strandra a télen is napsütéses országban.

"Az tényleg csak egy dolog, persze nem lebecsülendő, hogy sokkal szebbek, formásabbak az új melleim, de jó az az érzés is, hogy tudom, biztosan tudom, hogy ezek az implantátumok nem mozdulnak el!"- folytatja már, mint a Tudatos Döntés nagykövete. Hiszen korábbi műtétjével egy időben eldöntötte azt is: vállalja ezt a szerepet és segít nők ezreinek, hogy életük egyik legfontosabb döntésében körültekintően és abban részt vállalva tegyük le voksukat a szükséges implantátum mellett.

"Ma már én is sokkal tudatosabban választottam, és ma is élvezem a gyümölcsét annak, hogy a legapróbb részletekig tudtam arról, mi és hogyan kerül a testembe."- hangsúlyozza az egykori világklasszis. "Nagyon boldogok vagyunk. Nemsokára egészen biztos lesz egy kisbabánk, tervben van. A párom kaszkadőr, én úszóedzőként dolgozom kint, tizennégy magyar és három külföldi kisgyereket oktatok" - avat be minket dubaji életébe Rita.

Kapcsolódó témák:

Pesuth Rita új szerepben: a Tudatos Döntés nagykövete
SILIMED POLYURETÁN implantátum a sportolóknak
A világ legszebb nője szilikon implantátumok mellett döntött, megelőzve a lehetséges bajt
Névre, személyre "szabott" SILIMED implantátumok – már Magyarországon is elérhetők

 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24