BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Kúp alakú implantátum: fiatalság és természetesség

Angol Professzor hazánkban tartott előadást magyar kollegájával

Tikos Kitty, Miss Fitness Hungary, vagyis a legszebb sportos hölgy címét elnyerte, mégis úgy érezte, valami hiányzott számára a tökéletességhez. Kés alá feküdt, szebb, leginkább teltebb idomokat szeretetett volna. Régi álma vált valóra, ehhez pedig nagyon is tudatosan különleges megoldást választott. Őt is a Mad Men - Reklámőrültek című tévésorozat sztárja, Christina Hendricks hegyes mellei fogták meg, ami korábban Angliában valóságos divathullámot indított.

Dr. Tizedes György Orvosigazgatóval a Miss Fitness Hungary a beavatkozás előtt a kiválasztott SILIMED implantátumokkalDr. Tizedes György Orvosigazgatóval a Miss Fitness Hungary a beavatkozás előtt a kiválasztott SILIMED mellimplantátumokkal   Ott nők százai döntöttek úgy, hogy csúcsos végződésű mellimplantátumot ültetnek be, csak hogy jobban hasonlítsanak a színésznőre. Kitty 22 éves, korának leginkább megfelelő, kúp alakú implantátumot választott. Huszas éveinkben ugyanis a mellünk épp ilyen alakú, 30 évesen pedig csepp. Ez folyamatosan változik életünk során, így az mellimplantátumok kiválasztásának fontos tényező az alkat mellett a kor is.

Az esemény napján a hazai szakember Angol kollegájával Professor James Frame-el tartott előadást a brazil kúp alakú polyuretán habos implantátumokról.

Berajzolás a műtét előttBerajzolás a műtét előtt"A brazil polyuretán felületű implantátumoknál a mellimplantációknál legfenyegetőbb szövődmény, a tokzsugorodás esélye mindössze egy százalék szemben az ún. érdes felületű texturált implantokkal, amelyeknél minden ötödik nőnél számolni kell ezzel. Bizonyított, hogy a kapszuláris kontraktúra, a hagyományos texturált felületű implantátumok akár 20% is lehet 10 évnyi idő-intervallumot vizsgálva, ami azt jelenti, hogy 5nőből 1nél előfordulhat, ez azt jelenti hogy ezt nagyobb eséllyel kell cserélni, míg a brazil polyuretánnál ez bizonyítottan drámaian csökkenthető. A brazil polyuretán implantátumoknál 15 év távlatában is százból legfeljebb egy esetben fordult elő. Ezért is ajánlom folyamatosan ezeket az implantátumokat pácienseimnek, hiszen ezzel biztosan hosszabb távon nyújtunk megoldást. Évek óta kizárólag a brazil polyuretán implantátumokat használom." mondja Professzor Frame.

SILIMED mellimplantátumokSILIMED mellimplantátumok   A kúp alakú forma azok számára különösen ajánlható, akik sokat fogytak, vagy hosszú ideig szoptattak, és ettől megnyúlt és megereszkedett a mellük, illetve széles körben ajánlható minden páciensnek – vélekedett az angol Professzor – hiszen a széles méret és különböző kiemelkedésűek lehetnek. Ez más néven projekciót jelent, ami lehet alacsony (LO), közepes (MD), magas (HI), extra magas (XH)) szilikon polyuretán bevonatú emlőimplantátumok lehetségesek egy méreten belül.

Kitty mosolyogva várta a mellnagyobbító műtétetKitty mosolyogva várta a mellnagyobbító műtétetA kúp alakú implantátum beültetése esetén a mell szövetei újraformálódnak az implantátum körül, hatékonyan emelik meg a mellet, és hegesedés nélkül keltenek telt és természetes hatást. Mellünk feszesebb, fiatalosabb lesz, és valóban "vissza mehetünk az időben", újra huszonéves önmagunkat láthatjuk a tükörben. Emellett nem mehetünk el amellett a tény mellett sem, hogy a kúp alakú mellimplantátumokkal el lehet kerülni a mellek felvarrását is, amellyel akár elkerülhető egy csúnya T alakú metszés, amely valószínű nyomot hagyhat.

Dr. Tizedes György - orvosigazgató, Professor James Frame – Anglia, és Ollári Andrea a Silimed kelet-közép európai ügyvezetőjeDr. Tizedes György - orvosigazgató, Professor James Frame – Anglia, és Ollári Andrea a Silimed kelet-közép európai ügyvezetője   Ez a formájú szilikon emlőimplantátum kizárólag polyuretán felületttel készül– hiszen az teljes mértékben kitapad. Ez a forma Brazíliában, Rio de Janeiroban, ennek a típusnak a szülőhazájában is rendkívül elterjedt, csakúgy, mint Angliában, s most már hazánkban is elérhető.

Kezdetben még a legnagyobb plasztikai szaktekintélyek is először meglehetősen szkeptikusak voltak, mikor az első nők kifejezetten hegyes végű mellimplantátumok beültetetését kérték, de azóta már számtalan nő fordult hozzájuk hasonló kéréssel.

Professor James Frame – Anglia, és Ollári Andrea a Silimed kelet-közép európai ügyvezetője, Dr. Tizedes György – orvosigazgatóProfessor James Frame – Anglia, és Ollári Andrea a Silimed kelet-közép európai ügyvezetője, Dr. Tizedes György – orvosigazgató"Ezekről az implantátumokról első pillantásra valóban a Reklámőrültek sorozat juthat az emberek eszébe, illetve Madonna 1990-es Vogue című videoklipje, amelyben szabályos tölcsér alakú melltartóban szerepelt" – nyilatkozta az egyik angol sebész.

Szerinte ezek a speciális formájú implantátumok meglepően jól működnek, ugyanis egyszerre emelik meg a mellet és adnak teltséget a mell felső részének is, miközben az összhatás teljesen természetesnek hat - legalábbis a plasztikai sebész szerint. Korábban csak a hagyományos kerek, illetve csepp valamint többféle anatómiai formájú implantátumok voltak elérhetőek a páciensek számára. Ezek a standard formák nem minden nőnek felelnek meg, és a jelenleg hódító kúp vagy tölcsér formájú implantátumok új távlatokat nyithatnak a plasztikai sebészet területén.

Miss Fitness Hungary boldogan a mellnagyobbító műtét utánMiss Fitness Hungary boldogan a mellnagyobbító műtét után   Számos szempontot figyelembe kell venni, mielőtt valaki eldönti, hogy milyen mellimplantátumot válasszon magának. A beavatkozás előtt pontosan fel kell mérni a páciens mellkasát és bordázatát, hogy kiderüljön, melyik implantátum lehet számára az ideális. Ha valaki a tökéletesen kerek melleiről ismert Jordanre szeretne hasonlítani, annak ezek a hegyes implantátumok nem lesznek megfelelők, inkább azok számára ajánlják, akik telt keblekre, szép dekoltázsra vágynak, miközben megmarad a természetes összkép.

 

Kapcsolódó témák:

Nem csak hiúságból választunk mellimplantátumot.

 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24