BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Újra a régi formában- a szüléssel sem kell lemondanunk a szép idomokról!

Újra a régi formában- a szüléssel sem kell lemondanunk a szép idomokról!

Ágnes példaértékű története és tudatos döntése a brazil polyuretán szilikon mellimplantátum

Szülés, szoptatás- az élet legszebb időszaka nők ezreinek életében. Testük azonban nem éli meg ezt a "csodát" nyomtalanul. A sokak számára ismert, vagy rettegett mellékhatás szinte elkerülhetetlen: a mell megereszkedik, van, hogy akár teljesen eltűnik. Pedig van biztonságos megoldás, amit nem is szabad, hogy szégyelljünk! Profi szakemberek, tökéletes eszközökkel tudnak már segíteni, hogy újra önbizalommal bújjunk a bikinibe.

Mellplasztika. Nem kell, hogy azonnal a szilikoncicákra gondoljunk, igenis sokak számára kézenfekvő megoldás lehet ahhoz, hogy visszanyerjék régi formáikat, ezzel pedig önbizalmukat. Igaz, ma még sokan félnek kés alá feküdni, de még inkább attól, vajon a külvilág mit gondol majd róluk?

Jóllehet: ugyan a kismama időszak, a gyermekvállalás egy nő, család életében a legcsodálatosabb esemény, nemcsak új korszakot nyit ez a házaspárok számára, de a női testeken nagyon is nyomokat hagy a gyermekvállalás. Testünk rengeteg változáson megy át, amelynek eredménye sajnos nem éppen kívánatos. A mell megereszkedik, ez a szülés, szoptatás természetes velejárója. Aztán a nők hiába próbálják visszanyerni régi formájukat, van, hogy még a legkeményebb edzések, életmód és diéta sem segít abban, hogy visszanyerjük azt az állapotot, amit igazán szeretnénk.

Czutor Ágnes  kétgyermekes anyuka és Ollári Andrea a SILIMED ügyvezetőjeCzutor Ágnes kétgyermekes anyuka és Ollári Andrea a SILIMED ügyvezetőjeCzutor Ágnes kétgyerekes anyuka, négy éves szoptatás után döntött úgy, édesanyaként sem kell lemondania arról, hogy nőként is tökéletes lehessen."Döntöttem, aztán hosszas keresés, utánajárás után választottam a számomra leginkább alkalmas implantátumot"- meséli Ági, aki úgy döntött: nyilvánosság elé lép, nem titkolódzik, hanem nyíltan vállalja, kés alá feküdt, hogy visszakapja azt, amit az elmúlt évek "elvettek" tőle. Hogy helyreállítsák azt, ami testén megváltozott és újra a régi lehessen. "Fontos volt az önbizalmam, önértékelésem szempontjából. Ugyan nem ettől vártam, mert a belső harmóniám megvolt, egyszerűen hiányzott a korábbi állapot"- mondja az anyuka. Ági több sebésznél is járt, de az implantátumokról senki sem beszélt nekik. Majd hosszú hónapokig kutatta az interneten, melyik a legbiztonságosabb: ő úgy gondolta, az implantátum, ami a testébe kerül, a legfontosabb, azután keres majd orvost a beavatkozáshoz. Ági tudta, a szépség és a biztonság együtt kell, hogy járjon.

"A SILIMED polyuretán felületű szilikon implantátumok évtizedek óta bizonyítanak. A felülete teljesen kitapad, ráadásul a szervezettől annyira idegen az anyag, hogy nem is tud vele mit kezdeni. Ez a lehető legjobb választása volt Áginak is, az egyik leggyakoribb szövődmény: a kapszuláris kontraktúra, vagy más néven tokzsugorodás előfordulása mindössze 1 százalék szemben bármely más implantátumokkal, amelyeknél akár 20 százalék is lehet, vagyis minden ötödik nőnél lehetséges, hogy cserélni kell. Ráadásul nagyon-nagyon fontos, hogy most Ági az implantátumot nálunk vásárolta, külön számlát és garancialevelet kapott közvetlenül tőlünk – természetesen a kiválasztott formát méretet közösen a plasztikai sebésszel egyeztették - az orvost pedig Ő választotta javaslataink alapján, aki pedig a beavatkozásért vállalja a felelősséget"- mondja Ollári Andrea, a SILIMED ügyvezető igazgatója, az Orvostechnikai Szövetség etikai bizottságának elnöke. "Nagyon fontos lenne, hogy minden nő ennyire körültekintően és tudatosan járjon el, hiszen életre szóló döntést hoz. Ági nem bízta a véletlenre implantátum fajtát, márkát választott és ahhoz kerestünk közösen plasztikai sebészt. Lényeges az is, hogy mindenkinek ez csakis saját döntése legyen, ahogy Ági is fogalmazott a nőiességét kapta vissza."- mondja a vezető.

A TV2 Babavilág műsorában a szülés utáni, majdnem hogy helyreállító sebészetről – a mellimplantátumokról beszélget: Szekeres Nóra műsorvezető, Czutor Ágnes, aki nyíltan felvállalta, hogy 2 gyermek szoptatása után döntött a szilikon implantátumok mellett. Le a kalappal előtte. Ágnes története példaértékű: Ő hosszas kutatómunka alapján tudatosan választotta a brazil polyuretán implantátumokat. A riportban Ollári Andrea a Silimed Magyarországi ügyvezetője, valamint az orvostechnikai szövetség etikai bizottságának vezetője beszél a lehetőségekről.

 

 

Kapcsolódó témák:

 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24