BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Tudatos döntés a mellimplantátum választásról

A világ vezető plasztikai sebészei igazolják, miért nem mindegy, mi kerül a testünkbe.

 

A SILIMED POLYURETÁN implantátumok Magyarországon is elérhetők - mellimplantátum amellyel bizonyíthatóan jelentősen csökkenthetők a szövődmények.Az ausztrál Today Tonight című műsorban kérdezték Dr. Daniel Fleminget a mellimplantátumokról, az adásban több nő is elmondta személyes tapasztalatait, többnyire olyanok, akik már a második, harmadik cserén vannak túl, mivel elsőként nem a legjobb minőséget választották. Leginkább, mert nem is tudtak róla.

Mind a szakemberek, mind a laikus páciensek összegzése egyértelmű: a Brazil (SILIMED) Polyuretán mellimplantátumok azok, amelyekkel jelentősen csökken a műtét utáni szövődmények, illetve a leggyakoribb, kapszuláris kontraktúra, vagyis a tokzsugorodás kockázata is rendkívül alacsony ezeknél a Polyuretán bevonatos szilikon implantátumoknál. Ezzel az implantátummal akár életük végéig nem lesz gond, ráadásul sok esetben még olcsóbb is, mint más termékek a piacon.

"Minden évben 80 000 nő esik át mellnagyobbító, vagy alakító beavatkozáson Ausztráliában, ez világszerte a legnépszerűbb plasztikai eljárás. Ausztráliában is elérhető már az az "új" termék, amely kisebb kockázatú, hosszabb élettartamú és akár olcsóbb, mint a többi piacon lévő szilikon implantátum"- vezeti föl a filmet a műsorvezető.

Tracy, akinek kiszakadt a mellimplantátumaTracey először a bal mellében érzett fájdalmat, valósággal szétrobbant a régi implantátumaA riportban több páciens is megszólal, akik elmondják: jó lett volna, ha korábban tudnak erről az implantátumról. Az egyik hölgynek kiszakadt, másiknak pedig tokzsugorodás miatt kellett újra sebészkés alá feküdni és átélni újra a műtéti procedúrát:

Any Lane is brazil mellimplantátumot választottAny Lane elsőre a brazil implantátumot választotta, jól döntött"Másfél évvel ezelőtt fájdalmat éreztem a bal mellem környékén, kiderült, hogy kiszakadt az implantátum" - mondja Tracey. "Az első két műtétem hagyományos implantátummal történt, a harmadikat már nem bíztam a véletlenre" – mondja a másik hölgy, akinek tokzsugorodás miatt volt újra és újra szükséges a csere. Any Lane választása is a brazil implantátumokra esett, ő már első műtétnél ügyelt a minőségre, tudatosan döntött.

Dr. Daniel Fleming, a kontinens vezető plasztika sebésze a riportban megszólaló hölgyekre utalva kezdi érvelését: "Ők megértették ennek az implantátumnak az előnyét. Csökkenteni akarják a kockázatokat. Azt akarják, hogy minél hosszabb ideig ne kelljen egy lehetséges második műtéten gondolkozni."

Brazília a mellplasztika őshazájaEzek az implantátumok bizonyítottan biztonságosabbak, így olcsóbbak, mint a piacon lévő többi "hagyományos" termék. Nem Kínában, vagy Ausztráliában készülnek, hanem a Brazíliában, a plasztikai sebészet fővárosában, Rio de Janeiroban, ahol a falatnyi bikiniken kívül minden nagy.

tokzsugorodás(A riportfilmben visszatérnek az egyik megszólalóhoz, akinek tokzsugorodása volt, emiatt a korábbi hagyományos implantátuma fájdalmassá vált és a formája is megváltozott, ezeket mutatják is a felvételeken.)

Dr. Daniel FlemingDr. Daniel Fleming, Sydney, Ausztrália.

Dr Daniel Fleming évente több implantátumot ültet be, mint az összes többi plasztikai sebész együttvéve Ausztráliában. Nemzetközileg elismert szinten oktatja is a plasztikai sebészeti eljárásokat. Most is aktív résztvevője azoknak a kutatásoknak, amelyek a mellimplantációk még nagyobb biztonságáért folynak.
"Ez a probléma drámaian csökkenthető a Brazil Polyuretán termékkel" – utal a képekre Dr. Daniel Fleming. "Bizonyított, hogy a kapszuláris kontraktúra, vagy az, hogy a beültetett anyag bekeményedik a hagyományos texturált felületű implantátumok esetén nyolc évet nézve hatból egy esteben biztosan kialakul. A brazil polyuretán implantátumoknál 15 év távlatában is százból legfeljebb egy esetben fordult elő"- sorolja a statisztikai tényeket a sebész.

A hagyományos szilikon implantátumok lehetnek átlátszóak, sima, vagy érdesebb, texturált felületűek. A brazil is egy szilikon implantátum, azonban ezen van egy polyuretán hab bevonat.

A SILIMED a legszélesebb termékpalettát kínálja szilikon termékekből. Emlőimplantátumok területén sima, texturált és polyuretán implantátumokat is kínál. Az egyetlen cég a világon, amely több mint 38 éve Polyuretán implantátumot gyárt.

"Ez a bevonat ténylegesen hozzátapad a szövethez, illetve ahhoz a tokhoz, ami normál esetben kialakul az implantátum körül, így stabilizálja. Mivel teljes felületén kitapad, így megelőzhető a tokzsugorodás, biztosan nem fog elmozdulni, elfordulni és nem csúszik el, míg a többi implantátumnál ez mind előfordulhat"- magyarázza a szakember. "Mint egy tépőzár, úgy kell elképzelni"- hoz kézzel fogható hasonlatot Daniel Fleming.

Dr. CintraDr. Henrique Cintra, Rio de Janeiro, Brazília.

A Brazil Plasztikai Társaság Tagja és Ivo Pitanguy professzor plasztikai sebészetének Társ professzora.
"A másik előny a jóval hosszabb élettartam, az az idő, amíg esetleg kellene cserélni ezeket az implantátumokat. Az én pácienseimnek több mint 15-20 éve viselik és még nem kellett hozzájuk nyúlni"- szólal meg a riportban Dr. Henrique Cintra, egy másik, szintén nemzetközi hírű szaktekintély Rio de Janeiroból. Ő több mint 25 éve dolgozik a brazil polyuretán szilikon-implantátummal, amivel ő és páciensei is tökéletesen elégedettek.

"Ha a plasztikai sebészed nem ajánlja ezeket az implantátumokat, menj és keress olyat, aki ajánlja!"- hangzik dr. Daniel Fleming végszava. Any Lane, a hölgy, aki már elsőre jó döntést hozott, így megspórolta magának az újabb beavatkozásokat, s az azzal járó kellemetlenséget is, zárja a riportot, s üzen minden mellműtét előtt álló, vagy azon gondolkozó nőnek: "Én annyit tudok mondani: válaszd ezt!"

természetes formájú mellimplantátum a mellplasztika sikeréért

 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24