BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

A Silimed története

BioDesign emlő implantátumok

A SILIMED 1978 óta van jelen a piacon. Célunk világszerte a plasztikai sebészeti üzletág széles körű igényeinek kiszolgálása a legjobb minőségű termékekkel. Ennek érdekében jól működő üzleti kapcsolatot alakítottunk ki minőségi alapanyagaink beszállítóival, felügyeleti szervekkel, valamint egyetemekkel és sebészekkel egyaránt.

Brazília a mellplasztika őshazája. Erről az Egy szelet Brazília című cikkünkben olvashat.

Az 1978 óta tartó jelenlét eredményeképpen a világon 5 kontinens több mint 70 országában vagyunk jelen, ahol munkánkat megbecsülés és elismerés övezi.

A SILIMED történetének áttekintése:

  • 1978 – a SILIMED megkezdte működését Brazíliában;
  • 1980 - SILIMED elkezdi gyártani a szilikon implantátumokat Brazíliában;
  • 1984 – a SILIMED megkezdi a Natural Y_ USA által gyártott, Meme polyuretán mellimplantátumok értékesítését egész Latin-Amerikában;
  • 1989 – a SILIMED elkezdi a polyuretán mellimplantátumok gyártását Brazíliában (ezt korábban USA-ban gyártották 1968-tól)
  • 1995 – a SILIMED minden típusú implantátumát, amit gyárt Európában egy német vállalatnak szállítja, amely azokat az európai irányelveknek megfelelően csomagolja, sterilizálja, és értékesíti egész Európában. A SILIMED nevet sajátjaként használja.
  • 1999 – a SILIMED az 510K szerint regisztrációt kapott az FDA –tól, mégpedig a sóoldattal töltött szilikon emlő implantátumok kifejlesztésére és a klinikai vizsgálatokra (IDE) – ide értve a mellnagyobbító -, a rekonstrukciós és az un. revíziós beavatkozásokat az Egyesült Államokban.
  • 2002 – az FDA elfogadja a klinikai vizsgálatok (IDE) eredményeit (SILIMED szilikon gél implantátumok terén a mellnagyobbítás, a rekonstrukciós és az un. revíziós műtétek esetén).
  • 2008 – a SILIMED és a német cég partneri kapcsolata véget ér, a SILIMED létrehozza a saját forgalmazó hálózatát egész Európában;
  • 2008 – a SILIMED elindítja a BioDesign mellimplantátumok értékesítését a piacon, amely a SILIMED implantátumok új vonalát képviseli, a modernitás és a kifinomultság jegyében. A BIODESIGN egyesíti magában a 38 éves tapasztalatát és a plasztikai sebészettel való együttműködés eredményeit.
  • 2012 - A Silimed megkapta a világ legszigorúbb minősítését, az FDA engedélyt

A SILIMED állásfoglalását és a minőség iránti elkötelezettségét az ISO 900-2000, és az EN 13485:2003 tanúsítványok támasztják alá, valamint a Good Manufacturing Practices az ANVISA (Brazília) szerint, illetve minőségirányítási rendszerünk - Quality System - (GMP) az FDA által elismert. Továbbá termékeink CE minőség tanúsítvánnyal rendelkeznek és az egyéb nemzetközi szabályozó szervek által is elismertek.

Biodesign emlő implantátumok

A tapasztalat, a modernizáltság és kifinomultság kombinációja. A piacváltozó igényeit figyelembe véve folyamatos minőségi- és termékfejlesztésre törekszünk, hogy így a plasztikai sebészeknek korszerű megoldásokkal szolgálhassunk az implantátumok területén, így született a BioDesign kollekció.

A New Line újdonsága az alap és a profil formai változatosságában rejlik, valamint abban, hogy minden egyes mérethez négy különböző vetület tartozik, ami jelentős segítséget nyújt a legmegfelelőbb implantátum kiválasztásában.

Ebből adódik a BIODESIGN név: az emlő implantátumok új generációja, amelyek segítségével megtervezhető a természetes hatás elérése, a páciens egyéni anatómiai adottságainak figyelembe vételével.

Implantátumaink a széles forma- és méretválasztékon túl, a rendkívül összetartó BIODESIGN szilikon géllel vannak töltve. Ezeket úgy fejlesztettük ki, hogy a lehető legjobb módon illeszkedjenek a mellkas falához. Mindezt a sík és alakítható alappal, valamint a vékony és hajlékony szélekkel – amelyek így kevésbé kitapinthatók – értük el. Mivel az implantátum alapja sík, így a gél – amely rendkívül rugalmas és összetartó – jobban kitölti azt, ezért az implantátum a behelyezés után nem torzul el.

Tudta, hogy 10 brazil hölgyből 8 szilikon mellekkel él: A boldogság csúcsa.

 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24