BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

A PIP kapcsán a SILIMED hivatalos információja termékeinkről

Az információ is része a SILIMED elkötelezettségének

Tekintettel az ügyfelekre és a plasztikai sebészekre, akik használják a SILIMED mell implantátumokat, szeretnénk eloszlatni az esetleges kétségeket, amelyek a francia cég Poly Implant Prosthesis (PIP) révén kitört botránnyal kapcsolatban merültek fel.

38 évvel a piacon való megjelenés után a SILIMED ma Latin Amerika legnagyobb, világviszonylatban pedig a harmadik legnagyobb szilikon implantátum gyártója. A cég több mint 60 országba szállít elkötelezetten a minőségi és biztonságos termékek iránt.

Ez idő alatt a SILIMED kifejlesztett egy szigorú gyártási folyamatot, sokat fektetett a kutatásba és a technológiai fejlesztésbe, amelynek köszönhetően termékei megfelelnek a biztonsági és minőségi normáknak, melyeket a használó országok egészségügyi hatóságai határoznak meg.

Ezért a SILIMED termékeket bejegyezték olyan szervezetek, mint az ANVISA (Nemzeti Egészségügyi Felügyeleti Ügynökség) Brazíliában, az FDA (Élelmiszer és Gyógyszer Igazgatóság) az Egyesült Államokban, és a CE az Európai Unióban.

silimed_logo.jpg

Az egész gyártási folyamat teljes körűen nyomon követett és az implantátumok az ANVISA által elfogadott környezeti feltételek mellett készülnek, megfelelve az ANVISA GMP (Helyes Gyártási Gyakorlat), és az FDA az ISO 9001 és az ISO 13485 normáknak. Minőségügyi rendszerünket a rendszeres, nemzetközi szervezetek által végzett ellenőrzések támasztják alá.

A SILIMED csak kiváló minőségű alapanyagokat használ fejlett technológiával. A termékeinkben használt szilikont az Egyesült Államokból importáljuk (Applied Silicone Corporation), amely 100%-osan orvosi célra lett előállítva az FDA szabályozásai alapján.

SILIMED - Minőségbiztosítás

A sok év alatt a SILIMED kifejlesztett egy olyan rendszert, amellyel biztosítja az implantátumok eredetét, megfelelve ezzel a biztonsági és minőségi követelményeknek. A SILIMED volt az első vállalat, amely nyomtatott sorszámot minden egyes implantátumára ezzel garantálva a termék 100%-os nyomon követhetőségét.

A Silimed implantátummal a páciensek kapnak egy kártyát, amely tartalmazza a termék referencia- és sorszámát, a műtét időpontját, és az orvos nevét. Ez igazolja az implantátum minőségét a beteg számára.

 

A SILIMED ezen állásfoglalása eredeti nyelven itt található.

A Silimed története

 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24