BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Öt hónap a szilikon bűvöletében

Július óta eltelt 5 hónap, így újra megkerestük a nyáron műtött ikerpárt, Barbit és Ildikót, hogy válaszoljanak pár kérdésre azzal kapcsolatban, hogy mennyiben változtatta meg az életüket az implantátum.

Első körben kijelenthető, hogy a lányok ragyognak. Elmondták, hogy a műtét után gyorsan múltak a fájdalmak, és könnyen hozzászoktak a speciális melltartóhoz is. Pár nap elteltével már újra könnyűnek tűntek az élet apró mozdulatai, pl. a cipő felhúzás is.

Öt hónappal a sikeres mellplasztika után

Hogy mi lett a hegekkel?

"Szerencsére MEDGELT használtunk a SILIMED ajánlására, így a hegek is gyorsan múltak, mára gyakorlatilag alig látszanak." – mesélte Ildikó.

A lányok elmondása szerint a legnagyobb pozitívum, hogy a mellük továbbra is természetes esésű, emiatt sem kértek túl nagy méretet. A környezet gyorsan „elfogadta” a változást, rengeteg dicséretet kapnak azóta is.

"Teljesen máshogy nézek a tükörbe, sőt, azóta már a ruhatáram nagy részét lecseréltem, bátrabban öltözködöm." – mondja Barbi.

Szerencsére a munkában sem okozott túl nagy fennakadást a műtét, pár nap elteltével már újra dolgoztak a kávézóban, a vendégek legnagyobb örömére mosolygósan, magabiztosan.

SILIMED polyuretán mellimplantátum a megoldásAz egyetlen furcsaságnak azt említették, hogy még sokáig megmaradtak a berögzültségek, amikor vásároltak: kezdetben még a kisebb méreteket vitték be a próbafülkébe, majd fokozatosan megszokták új önmagukat.

A kezdeti hátfájás is elmúlt rövid idő alatt, megszokták a hason alvást, sőt, kifejezetten megszerették!

Ha ránézünk a lányokra akkor látszik az, hogy nagyon elégedettek a végeredménnyel, és sokkal magabiztosabbak, rengeteget mosolyognak, és megszabadultak nagyon sok belső feszültségtől, ami a kis mellük miatt alakult ki bennük. Mára már határozottan mondják, hogy teljes mértékben megváltozott az életük!

"Összeségében elmondható, hogy abszolút nem bántuk meg a döntést, és az a véleményünk, hogy a lehető legjobb implantátum mellett döntöttünk!" – mondta mosolyogva Barbi.

Amennyiben érdekli a történet eleje: Hogyan lesz az ötletből álom, az álomból valóság?

 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24