BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Hogyan lesz az ötletből álom, az álomból valóság?

Egy gyönyörű ikerpár - két magával elégedetlen nő - története, akik mára már a mellnagyobbítás pozitív hatásait mesélik mindenfelé. Lássuk milyen tapasztalataik vannak!

Sikeres mellplasztika után - SILIMED mellimplantátumPár hónappal ezelőtt volt szerencsénk találkozni egy gyönyörű ikerpárral, akikről gyorsan kiderült, hogy jó ideje gondolkoznak a mellnagyobbításon. Elmondták, hogy mennyire zavarja őket a kis mellük, hogy féltékenyek azokra a lányokra, akik a mélyen dekoltált felsőkben is jól néznek ki, vagy éppen, hogy mennyire más úgy strandra menni, hogy alig találni fürdőruhát. Aztán őszintén beszéltek a belső érzésekről, az önértékelési zavarokról vagy épp a folyamatos fogyókúrákról, amire nem volt szükségük.

Két gyönyörű lány, rengeteg felgyülemlett nehézség. Aztán bekövetkezett a változás. Azt mondják rengeteget kerestek, mire a SILIMED mellett döntöttek. Hogy miért? Saját bevallásuk szerint döntő volt a minőség, a sokféle forma, a megbízhatóság és nem mellesleg a garancia. Jöttek, kérdeztek, mi pedig őszintén válaszoltunk.

Sikeres műtét után

Barbi és Ildikó ma már túl vannak a műtéten. A mosoly pedig, ami az arcukon volt a műtét után mindent megér!

Átértékelt melltartók - a mellplasztika sikereAz azóta eltelt 1,5 hétben többször kérdeztük őket a változásról. Jó hallani, hogy a környezet teljesen pozitívan reagált, nem győzik fogadni a dicséreteket! Ez pedig oda vezetett, hogy megváltozott a saját magukról alkotott képük, javult az önbizalmuk, máshogy állnak a környezetükhöz, a férfiakhoz, az egész életükhöz. Nevetve szabadultak meg a kisméretű szivacsos melltartóktól, és örülnek, hogy már nem csúszik le a törülköző fürdés után.

Új életA legtöbb vélemény szerint a változásban az is a jó, hogy a végeredmény sexi, teljesen természetes lett, akik nem látták korábban Őket, nem is gondolják, hiszen egyáltalán nem "mű" a látvány.

A lányok is élvezik, fotózkodnak, egyfolytában töltik fel a képeket a közösségi oldalakra. És még egy fontos dolgot a közösségi média segítségével tesznek meg: leírják a tapasztalataikat, élményeiket, érzéseiket. Önt is érdekli? Akkor lájkolja Őket: www.facebook.com/iloveszilikon

Amennyiben érdekli a történet folytatása: Öt hónap a szilikon bűvöletében

 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24