BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Emlő rekonstrukció SILIMED POLYURETÁN implantátummal - mellrák után

A nők számára az egészséges és formás mell nagyon fontos. Egész életünket befolyásolhatja, hogy milyen a formája, mekkora önbizalmat ad stb. A leginkább mégis egészségünk szempontjából fontos, hiszen egyre több nőt érint a mellrák veszélye.

Emlő rekkonstrukció után - sikeres mellplasztikaEgy daganatos beteg számára fontos a testi-lelki gyógyulás a műtét után. Ennek több összetevője van. Fontos, hogy ne érezze, hogy elvesztett valamit, hogy tudjon tovább lépni. Ebben pedig nagy előrelépés, ha az emlő rekonstrukció szilikon mellimplantátummal megtörténik és a pozitív eredmény, valamint a végleges megoldás el is tudja feledtetni a megpróbáltatásokat.

Mire kell ügyelni, ha már eldöntötte, hogy elvégezteti a műtétet és implantátumot választ?

  1. Fontos, hogy tájékozódjon! Kérje meg a választott sebészt, hogy minden lehetőségről informálja Önt! Lényeges, hogy tájékoztatást kapjon arról, hogy a piacon több féle implantátum létezik, ezek élettartama, megbízhatósága és minősége különböző lehet.
  2. Válasszon prémium minőséget! Véleményünk szerint a mellrák után Ön nem szívesen kockáztatna újabb és újabb műtétet. A SILIMED POLYURETÁN implantátumait nem kell cserélni, akár egy életre szólnak, hiszen nem mozdulnak el, és a legalacsonyabb szövődményrátákat mutatja az elmúlt 38 év tapasztalatai alapján.
  3. Kérjen garanciát! Manapság a legtöbb általános termékre is jár a garancia, a testébe került implantátumok miért lennének kivételek? A SILIMED az terméke esetén életre szóló garanciát vállal kiszakadás esetére. Továbbá POLYURETÁN mellimplantátumok használata esetén a SILIMED a beültetést követő 10 éven belül - ingyen - csere garanciát biztosít tokzsugorosodás kialakulása vagy a POLYURETÁN implantátum elmozdulása esetén!
  4. Nem kell feltétlenül nagy és mű mellekre gondolni! Sok páciensünk kifejezett igénye, hogy az eredeti méretet vagy kicsit nagyobbat érjünk el, így nem feltűnő a változás sem. Nézzen körül széles forma és méret választékunkban, (polyuretán mellimplantátum méretek és formák) és válassza ki az alkatának és stílusának megfelelőt!

Hisszük, hogy Önnek az egészsége a legfontosabb, ezért célunk, hogy olyan minőségi változást hozzunk életébe a SILIMED implantátumokkal, amely nem csak testileg változtatja meg, hanem lelkileg is pozitív hatásokat ér el.

Célunk, hogy Ön a legjobbat kapja, a prémium minőségű implantátumot, a number one-t, amelyet nem kell cserélni, így nincs szükség újabb műtétre! Ez pedig kiemelten fontos egy megterhelő időszak után!

Írjon bizalmasan a tabu@silimed.hu – ra, és tegye fel nekünk azokat a kérdéseket, amiket eddig sehol nem mert megkérdezni!

Kapcsolódó témák:

A szüléssel sem kell lemondanunk a szép idomokról!
Angelina Jolie a szilikon mellimplantátum mellett döntött

 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24