BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Mellnagyobbítást szeretne, vagy meglévő implantátumát cserélné?

SILIMED POLYURETÁN – a prémium szilikon implantátum, akár egy életen át...

A SILIMED termékei több, mint 38 éve megbízható minőséget képviselnek. Cégünk 1978 óta van jelen a világon, az egyik legnagyobb szilikon emlőimplantátum gyártó vállalat. Olvassa el a SILIMED több mint 38 éves történetét..

A legmagasabb minőség

SILIMED 38 éve a mellplasztika piacán

Gyártási folyamataink szigorú minőségi szabályozásoknak megfelelően működnek. Minőségirányítási rendszerünk (GMP) az FDA által elismert, valamint termékeink CE minőségi tanúsítvánnyal és FDA engedéllyel rendelkeznek. A világon munkánkat széles körű elismertség és megbecsülés övezi.

Központunk RIO DE JANEIRO-ban, Brazíliában van, melyet a szépészeti és plasztikai sebészet "fővárosaként" is emlegetnek.

Brazília karnevál - 10 nőből 8 mellplasztika után van

A legfontosabb előnyök: a SILIMED POLYURETÁN implantátumok nem mozdulnak el, nem szakadnak ki, és nem kell feltétlenül 10 év elteltével cserélni, így akár egy életre szóló megoldást biztosítanak. További előny, hogy több féle formában és méretben elérhetőek, így minden testalkathoz meg lehet találni a tökéletes választást!

SILIMED - Formák és méretek

Mi tudjuk, hogy a mellimplantátumok esetében nem a méret vagy a forma, hanem a minőség és megbízhatóság a legfontosabb!

A legtöbb SILIMED POLYURETÁN implantátumot használó plasztikai sebész állítja, hogy a texturált - vagy érdes felületű implantátumokkal el van vetve egy újabb műtét magja, hiszen elmozdulhat, nagyobb arányban léphetnek fel különböző szövődmények, amelyek miatt ki kell cserélni azokat.

texturált mellimplantátum Texturált implantátum

Szemben a SILIMED POLYURETÁN implantátumokkal, hiszen ez a megoldás akár egy életre szólhat, mert nem mozdul el és a legalacsonyabb szövődményrátákat mutatja az elmúlt 38 év tapasztalatai alapján. Miért kockáztatna egy következő műtétet?

polyuretán mellimplantátum POLYURETÁN implantátum

A SILIMED POLYURETÁN szilikon implantátum a BIODESIGN gélnek és POLYURETÁN hab bevonatának köszönhetően rendkívül formatartó és nem mozdul el, ezzel az implantátummal akár végleges megoldást választhat. Miért ne előzne meg egy újabb műtétet?

Cégünk számára a legfontosabb klienseink hosszú távú megelégedettsége. Hisszük, hogy munkákkal nagymértékben hozzájárulunk a magas minőségű esztétikai beavatkozás ellátáshoz.

Az implantátumok típusa mellett van még egy fontos tényező: a plasztikai sebész kiválasztása. A SILIMED kizárólag kvalifikált plasztikai sebészekkel dolgozik, mert a SILIMED POLYURETÁN implantátumok behelyezése más technikát, nagyobb precizitást kíván. Cégünk felelősséggel tartozik ügyfelei számára azzal, hogy szabályzatunk szerint, a prémium minőségű SILIMED POLYURETÁN implantátumok mellé prémium minőségű sebészeti munka társuljon. Ennek köszönhető az alacsony szövődmény ráta. Mi ugyanis hisszük, hogy Ön a legjobbat érdemli!

A legmagasabb biztonság

10 évig tartó garancia a mellplasztika eredményére

A prémium minőséget igazolva a SILIMED egy élethosszig tartó programot kínál.

Cégünk az összes termékünk kiszakadása esetére életre szóló garanciát vállal.

Továbbá POLYURETÁN mellimplantátumok használata esetén a SILIMED a beültetést követő 10 éven belül - ingyen - csere garanciát biztosít tokzsugorosodás kialakulása vagy a POLYURETÁN implantátum elmozdulása esetén!

Ezt azért tudjuk biztosítani, mert az elmúlt 20 év több száz tanulmánya alapján bizonyított, hogy a SILIMED POLYURETÁN implantátumoknál a tokzsugorodás (kapszuláris kontraktúra) kialakulásának aránya 1% körüli volt, tehát szinte nem alakul ki, szemben más implantátumokkal ahol ez az arány akár 50% is lehet. Illetve a POLYURETÁN implantátum nem mozdul el. Mint tudjuk, a mellnagyobbítás egyik legnagyobb szövődménye a tokzsugorodás (kapszuláris kontraktúra).

Miért ne előzné meg a tokzsugorodás kialakulását a SILIMED POLYURETÁN implantátumokkal?

 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24