BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Szépségünk ára

Szépségünk ára

Avagy mi mindent megteszünk a hőn áhított, gyönyörű keblekért

 szepseg_ara_jo.jpgA mellplasztikai műtétek kapcsán az egyik leggyakrabban felmerülő téma azok költsége. Érthető, hisz értékük gyakran vetekszik egy nyaralás, vagy akár egy kisebb mértékű lakásfelújítás árával.

Bizonyára hallott már Ön is olyan történetet, amikor a főszereplő bármit képes volt megtenni azért, hogy elérje a hőn áhított eredményt, a gyönyörű, feszes kebleket.

Ilyenkor csak legyintünk egyet, és azt mondjuk, hogy ez túlzás.


De gondoljunk csak bele, mennyit költünk el mindenféle „csodaszerekre”, azt remélve, hogy a biztos megoldást nyújtja problémánkra.
 

Nézzük meg mire is gondoltam és végezzünk el egy gyors számítást:


Kincs, ami van: a melltartó

melltarto2.jpgAz ideális melltartónak sokféle elvárásnak kell egyszerre megfelelnie. Nem csak esztétikai szempontból játszik fontos szerepet a nők életében, vagyis nem csak szemet gyönyörködtetőnek kell lennie, hanem segítheti a mellizmok munkáját, a melleket a helyükön és egyensúlyban tartja, biztosítja, hogy sokáig megőrizzék szép, természetes formájukat. Viselése közben kényelmes érzést biztosít, ráadásul sok esetben nélkülözhetetlen is.

Egy csipkés, egy sportos, egy push-up, egy fekete, egy fehér, és még ki tudja hány csoda-, vagy éppen kedvenc darabra lelnénk a fiók mélyén….

Ha csak 1-2 havonta vásárolunk egy szép, megfelelő tartást adó melltartót, máris elköltünk havi 10 – 12 ezer forintot, vagyis éves szinten nagyjából 144 ezer forintot költünk melltartó vásárlásra.

 

Mellápoló praktikáink

cream.jpgMelleink éppúgy ápolásra, gondoskodásra szorulnak, mint testünk bármely más része. Miért pont ezt hanyagolnánk el?

A kifejezetten mellápolásra kifejlesztett krémek, zselék, tusfürdők, bőrradírok piacán megannyi féle, fajta közül válogathatunk kedvünkre, és legyünk őszinték, ezt gyakran meg is tesszük.

Havonta 8 – 10 ezer forintot, vagyis évente így körülbelül 120 ezer forintot áldozunk ezekre a „szépítő szerekre” melleink szépségének megőrzése érdekében.

 

Szakszerű segítség

mell_masszazs.jpgA rendszeresen elvégzett szakszerű mell masszázs csökkentheti a mell megereszkedésének ütemét, erősíti az izomzatát és segíti formájának megtartását. Javítja a helyi keringést, így csökkentheti a ciszták kialakulásának veszélyét.

Egy kellemes masszázs lelkiállapotunkra, közérzetünkre is rendkívül pozitív hatást gyakorol.

Kétheti rendszerességgel meglátogatjuk kozmetikusunkat, masszőrünket alkalmanként 6 – 8 ezer forintért, így évente 208 ezer forintért kényeztethetjük kebleinket.

 

Kiegészítésképpen

infraszauna.jpgHogy testileg, lelkileg sportosak, frissek legyünk és megőrizzük bőrünk feszességét, nyári napbarnított színárnyalatunkat jó segítőtárs a szauna, a szolárium, az uszoda, és az aerobic órák.

Alkalmanként átlagosan 1500 – 2000 forintért vehetjük igénybe ezeket a szolgáltatásokat, évente barnaságunkra, fittségünkre így átlagosan 100 – 150 ezer forintot szánunk.


És még folytathatnánk a számtalan gyors és látványos megoldást ígérő „szuper” módszereknek a sorát, amikre – tegyük a szívünkre a kezünket, sóhajtsunk egy nagyot és valljuk be őszintén – vagyonokat vagyunk képesek áldozni a Szépség oltárán!

 
mell_nagyobbitas2.jpgItt az idő a változtatásra!

Hiszen elegünk van már a reménykedésből! Intsünk búcsút a „csodaszerek” semmit mondó ígéreteinek, és vegyük kezünkbe az irányítást!

  

Ismerje meg a jövő implantátuma kínálta lehetőséget!

Gyönyörű keblek akár egy egész életen át!
 

 

 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24