BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Rólunk mondták...

Rólunk mondták...

Akik minket választottak!

"Sok nőtársamhoz hasonlóan a szoptatás rendkívül megviselte a mellem – én úgy szoktam mondani: úgy eltűnt, mintha soha nem is lett volna… Még fiatal vagyok, szeretek csinos ruhákat hordani, és egyáltalán: egy nőhöz hozzátartozik a mell! A Silimednek és az általuk forgalmazott polyuretán implantátumoknak köszönhetően helyreállt az önbizalmam! A harminc év tapasztalattal rendelkező Silimed és az általa forgalmazott, garanciákkal ellátott implantátum billentette helyre az életem! Magam sem hiszem el, de a beavatkozás után egyáltalán nem voltak fájdalmaim, egyedül az altatásnak éreztem a hatását – műtét után négy nappal már vezettem. A melleim pedig csodálatosak – teljesen elégedettek vagyunk a párommal! Azért feküdtem kés alá, hogy visszakapjam a régi testemet, nem akartam „műnő” lenni, nem akartam hatalmas melleket, csak olyat, amilyen korábban volt. Azt kell, hogy mondjam, minden úgy alakult, ahogy vártam! Műtét után 75 C-s melltartót hordok, a testalkatomhoz ez a méret teljesen ideális: se nem túl kicsi, se nem túl nagy. Szeretnénk egy kislányt is a párommal, így az implantátum kiválasztásánál az is szempont volt, hogy a későbbiekben tudjak szoptatni. Szerencsére nem állt a beavatkozás útjába ez, ugyanis biztosítottak afelől, nem lesz vele később probléma. Édesanyám ellenzi egyébként a szépészeti beavatkozásokat, és éppen ezért esett rendkívül jól, hogy ő maga mondta: ha nem tudná, hogy műtöttek, soha nem gondolná. Arra bíztatok minden olyan nőt, aki elégedetlen a testével, hogy ne habozzon, a Silimed implantátumaival teljesen természetesen lesz a végeredmény! Száz szónak is egy a vége: elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy a Silimed tett pontot a problémám végére!"
(Fülöp Magdolna)

 

„Mindig is az örök elégedetlenkedők táborához tartoztam. Vagyis mindig találtam magamon valami kivetnivalót. Igaz amióta az eszemet tudom, folyamatosan sportolok valamit (futás, aerobic, spinning). És egy kis diétával, formában tudtam tartani magam….
Sajnos a melleim kivételek voltak ebből a szempontból: azokon még az edzés sem tudott segíteni. Igen fájó pontja volt az életemnek, hogy kis mellekkel áldott meg a sors. Nem vehettem fel egy mélyen dekoltált, netán feszesebb ruhát. Így miután a kislányom abbahagyta a szopást, azonnal megnagyobbíttattam a melleimet. Most 80-as melltartókat hordok.
Ha egy mondatban kellene összefoglalnom, mit is mondanék…. Az „új” melleim teljesebbé tették az egyéniségemet. Most már szívesen kicsit merészebb kivágású ruhákat, vagy akár még fűzőt is.
(M.Veronika 37 éves, Bp.)”
 

 


"…Mindig "ÉN" voltam az első náluk... az egyéni igényeimet figyelembe véve, egy sor mindenre kiterjedő konzultáció után felszabadultan, és bátran néztem szembe a várható eseményekkel…Köszönöm nektek, hogy kaptam egy új életet!..."
(Patrícia, 29 éves, Salgótarján)

 


"Hálás köszönetem Önöknek! ... Ami abszolut pozitív a számomra, az a közvetlen, segítőkész hozzáállásuk, és a szakmai hozzáértésük…. Visszakaptam tíz évet az életemből!... és ezt mások is megerősítették…"
(M.H. 34 éves, Bp.)
 

 

A kisfiam megszületése volt életem egyik legszebb napja! A szoptatás után azonban a melleim elvesztették formájukat, rugalmasságukat. Vegyes érzések kavarogtak bennem, hiszen boldog voltam, de ha tökör elé kellett állnom, szorongó érzések fogtak el, az önbizalmam pedig a nullára csökkent. A férjem támogatásával szülés utáni mellnagyobbításon estem át. Azóta kiegyensúlyozottabb az életem, visszakaptam régi önmagamat és 100%-ban boldog lehetek a szülés után is. ( 31 éves kismama, Veszprém)
Ezer hála a Silimednek és csapatának! A műtétem óta teljesen megváltozott az életem, új munkahelyem van és a párkapcsolatom is rendbe jött. Igazi nő vagyok. ( K. Szabina, 28, Bp)
Fiatal kislány korom óta problémáim voltak a melleimmel. Nem találtam megfelelő melltartót, még a legkisebb méretből is a kitötmött kellett. Nem éreztem magamat nőisenek, és ez sajnos a párkapcsolataimra is hatással volt. Aztán eldöntöttem, hogy megnagyobbíttatom a melleimet, minden félelmem ellenére. A Silimed munkályának és odafigyelésének köszönhetően, ma már nagyon boldog nőnek mondhatom magam, aki teljesen elégedett a külsejével. (Erika, 33)
21 éves ikerpár vagyunk, akiknek az élete sokszor hasonlóan alakult, egyszerre történtek velünk dolgok. Így van ez most is, ugyanis pár hónapja, úgy döntöttünk, hogy mellnagyobbító műtéten esünk át. Rövid időn belül biztosak voltunk abban, hogy a Silimedet bízzuk meg azzal, hogy valóra váltság álmunkat. Ők végre nem beszéltek félre, még a veszélyekről is tájékoztattak, garancialevelet és számlát is adtak. Szerencsére nem kellett csalódnunk, a műtét rendben és gyorsan zajlott, problémák nélkül. A varratszedés után öt nappal kezdtük el használni a MedGélt. Az eredmény pedig magáért beszél! A műtét után néhány nappal, már az új ruhatárunkat tervezgettük. Az eredmény mindenkinek nagyon tetszett, mert természetes lett és láthatóan boldogabbá tette az életünket. (Barbi és Ildikó)
 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24