BejelentkezésSzépségével legyen Ön is naprakész

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megkapja életmód cikkeinket, információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából.

Bejelentkezés

Szakorvos partnereink részére


Kérem adja meg jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

Partnerkódos regisztráció

Kérem írja be a kártyáján található partnerkódot és kattintson a tovább gombra.

Ha nem rendelkezik partnerkóddal akkor kattintson ide a regisztrációhoz.

Életre szóló garancia

A SILIMED célja világszerte a plasztikai sebészeti üzletág széles körű igényeinek kiszolgálása a legjobb minőségű termékekkel, egyedülálló garanciákkal.

A SILIMED 1978 óta van jelen a piacon, immáron a világ 5 kontinensén több mint 60 országban, ahol munkájukat megbecsülés és elismerés övezi.

Életre szóló garancia a mellplasztika területénA SILIMED gyártási folyamatai nagyon szigorúan ellenőrzött nemzetközi standardokat követnek, úgy, mint az ISO 9001-2008, az ISO 13485, és az Anvisa.

Minőségirányítási rendszerük (GMP) az FDA által elismert, valamint termékeik CE minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek és a nemzetközi szabályozó szervek által elismertek.

CE igazolt mellimplantátumEz a garancia arra, hogy a nyersanyagválaszték, termékfejlesztés, gyártás, vevőszolgálati tevékenység és a szállítás egy hiteles vállalattal szemben támasztott magas követelményeknek megfeleljen.

A legmagasabb minőséget jelző bizonyítványért tíz évvel ezelőtt jelentkeztünk, azzal, hogy a központunk és a gyártás is az USA-n kívül van. Az FDA hivatal elkezdte felülvizsgálni a termékeinket, azok minőségét, az implantátumok összetevőjét. Ez egy hosszadalmas és anyagilag is nehéz folyamat volt, de 2012-ben sikerült megszerezni az engedélyüket. Ez azt jelenti, hogy a termékeink az egészségre nem károsak, és viselhetik a legmagasabb minőség védjegyét. Bővebben -> A Silimed megkapta a világ legszigorúbb minősítését

Egyedi sorozatszám, egyedi termékcsalád, örökös garancia

minőségbiztosítás a mellplasztika szolgálatábanA SILIMED az egyetlen olyan gyártó cég a világon, amely minden egyes termékét egyedi sorozat számmal látja el, ennek következtében 100%-os biztonságot kínál a termék nyomon követhetőségében a gyártástól a felhasználásig. Termékeire egész életre szóló garanciát vállal.

szilikon mellimplantátumEgyik vezető termékcsoportja a POLYURETÁN bevonattal ellátott szilikon implantátumok családja, ahol a termék állagából fakadóan /kohezív, formatartó gél/ beültetést követően a szövetek jól vaszkularizáltak maradnak, az implantátum pedig rugalmas és természetes hatást kelt akár egy egész életen át.

Ide kattintva olvashat bővebben az implantátumok új generációjáról.

Nemzetközi tanulmányok eredményei

Több világhírű sebészorvos- többek között például Professzor Ivo Pitanguy - több évtizede használja a SILIMED cég által gyártott plasztikai termékeket.

A mellimplantátumokra vonatkozó hosszú távú nemzetközi tanulmányok bizonyítják - melyből közel 100 készült az elmúlt 25 év tapasztalatainak vizsgálatára -, hogy a SILIMED POLYURETÁN bevonatos szilikon implantátumok használatával a kapszuláris kontraktúra aránya mindössze 1 % alatti, szemben más implantátum típusoknál, ahol ez a szövődmény akár 50%-ban is előfordulhat.

Életre szóló mellimplantátum garanciaA rendkívül magas minőségi előírásoknak köszönhetően a SILIMED minden termékénél kiszakadás esetére, életre szóló garanciát vállal, valamint a POLYURETÁN mellimplantátumok használata esetén a SILIMED a beültetést követő 10 éven belül a tokzsugorosodás előfordulása esetén, további csere garanciát biztosít!

Ez Önnek is egy biztosíték arra, hogy ez az implantátum egy életen át gyönyörű és tartós formát biztosít!

Mellimplantátum választásVálassza álmai mellimplantátumát a gyönyörű, természetes keblekért! Ismerje meg jobban a SILIMED mellimplantátumokat!

SILIMED mellimplantátum formák és méretek

A szépség belülről fakad

 
Lépjen kapcsolatba velünk ide kattintva!Egészség tippek az Ön egészségéért!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen megkapja tudományos életmód cikkeinket, nélkülözhetetlen információkat és hasznos tanácsokat a Szépség világából

Feliratkozom a hírlevélre

Ez egy bizalmasan kezelt levelező lista. Adatai nem kerülnek illetéktelen kezekbe.


A * csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A lakcímet a 2008. évi XLVIII. törvénynek elegettéve kérjük el, és annak megfelelően tároljuk.


24